PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

NYAMUK TERBANG | Bila Aku Bosan

Hai PM join segmen, jom PM seru teman teman PM join. Tapi ada 2jam lagi sebelum tutup.haha
Dalam segmen ni kena senaraikan 5 perkara yang PM buat kalau bosan.


Layan Video atau movie
Ini memang utama PM buat kalau da bosan tahap gaban , tambahan internet ni da tak mengizinkan untuk online, memang video lagu ngan movia la jadi santapan utama PM
Main Game PES
Pro evolution soccer. boleh klik link ini untuk lebih lanjut. PES GAME
Gitar
gitar? jangan tanya PM pandai ke tak main gitar, sebab PM akan jawab tak. haha
Kemas bilik
Ni memang PM akan buat kalau bosan tu da tahap tertinggi, kemas bilik je la. tak tahu la nak kemas apa kat bilik PM ni. nak kata bersepah tak la..haha
Baca buku
oh jangan ingat PM ni pemalas nak baca buku, tapi buku apa?haha.. biasanya komik..wakaka. tapi bukan 24 jam ngan komik. kadang kadang buku buku ilmiah la. Dan salah satu buku faveret PM Mukjizat para Nabi dan Rasul. hadiah dari kawan PM dari form 2.

Ok ni la lima perkara PM buat kalau PM bosan .

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

Cik Kasih said...

kemas bilik..bgusnya! ank sapa ni?

RinsyaRyc said...

<--- baca novel. mihehee

saya cello191 said...

kemas bilik....
wow~~rajinnya..^^

ascil.punye.lah said...

fuiyoo rajin bebenor anda ini.

msredcheesecake said...

habeh wat pe ngan gitar kalu tatau main? baru nak request lagu. betul ke tatau main ni?

..cik gugu.. said...

rajinnya kemas blk~~~

zatiey said...

rajinnye PM kemas bilik n bace buku..zatiey confirm2 lah malas..


*zatiey pon join segmen ni..jom tgok ape pulak zatiey buat time bosan.

kim heeruul said...

rajin yerk lu kemas bilik..bagus2..^^

Nyamuk Terbang said...

ok kemas bilik
rjin sngguh
tima kaseh sudi join

msredcheesecake said...

salam, msred tag dia.... hheee.. have fun k..

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/11/bila-ditanya-saya-akan-jawab.html

aimie amalina said...

u know why men love video game?
becoz they love to fight!

hahahhahaha

cm same dh ni
suke gadoh x?
hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD