PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kenali Komputer ku

hai pendamba nak join satu segmen la. Agak menarik kerana segmen ni berkaitan dengan komputer. Anda tentu nak tahu kan komputer jenis apa yang pendamba guna kan untuk online setiap masa. klik link dibawah jika anda nak join segmen ni.
Segmen Kenali Komputer ku
Maaf kerana pendamba tak dapat nak lampirkan gambar sebenar komputer pendamba kerana pendamba tak mempunyai gambar komputer tu.haha. apa apa pun pendamba lampirkan sekeping gambar komputer yang mempunya model yang sama dengan komputer pendamba sekarang.
Ya smart tak? ni la rupa komputer pendamba , izinkan pendamba memulakan bicara pendamba mengenai komputer pendamba ini. Seperti sedia maklum komputer pendamba merupakan komputer model COMPAQ. PRESARIO CQ40.


Pendamba telah memiliki komputer ini selama 3tahun selepas komputer ACER pertama pecah sewaktu kejadian pecah rumah di pulau pinang. Sehingga kini komputer ini yang sentiasa bersama dan menghabiskan masa dengan pendamba. Pendamba beli komputer ni pada pertengahan 2009 dengan hasil daripada duit yang pendamba perolehi melalui persembahan persembahan yang pendamba sertai. Persembahan apa biarlah menjadi rahsia. 


Harga komputer pendamba ni RM 1999 +RM 50. Jadi RM2049. Apa plak duit RM 50 tu? RM 50 tu tawaran yang pekerja di syarikat komputer beri pendamba untuk memiliki SONIC GEAR TATOO 320C.


Sekarang izinkan pendamba berbicara mengenai sistem komputer pendamba ni, apa spesifikasi yang terdapat pada komputer pendamba.


Window = Window 7 Ultimate
Ram  = 4.00 GB
Processor = AMD athlon(tm) X2 Dual-Core
Hard disk = 235 GB 
Grapic card = ATI Radeon HD 3200
Directx = Directx 11 
Antivirus = AVG Internet Security 2011
MP3 Player = Jet Audio
Video Player =  Media Player Classic , Real Player
Others Utilities = CC cleaner, Tune Up utilities
Ni je kot yang dapat pendamba cerita mengenai komputer pendamba. anda pula bagaimana?
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

10 bicara cinta:

Noraien said...

pakai acer jeee.tahu pakai jee tp xbape tahu ape function2 yang ada..hahaha >_<

Areliff said...

serupa la kita...pakai compaq cq42 je hu3...bercadang nak bertukar ke vaio kalau ade duit ler ekekekee

widiea azira said...

kite punye hp ntbook jerk...

nurul diana said...

sye x pkai compaq , hahahaha

Edy Fee said...

wow ok gak tu...standard la harga tu..mkin rajin la berblog

tieka said...

heee..sama lah kita..pakai presario cq40..heee..nie lh laptop first saya sejak 2 tahun setngh lgi..huhuhu..

Idzanfashila said...

bukan pengguna compaq tapi acer :D

msredcheesecake said...

pernah pakai acer n compaq.compac better kot....

kim heeruul said...

perrhh..awal2 window7 keluar lu dah beli..
ram 4gb..patut la tahan sampai sekarang..

..cik gugu.. said...

pakai window7 je.. huhu yg len x taw ;) yg penting ade graphic card ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD