PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Wahai Kekasihku Lucah tu

hai pembaca blog PM, kali ni PM nak berbicara secara ringkas mengenai budaya dan gaya sekarang yang menjadi ikutan remaja remaja diluar sana. ah tak payah di luar sana teman teman FB PM pun  ramai jugak yang terikut dengan budaya ini. sebelum PM teruskan hal ini PM mintak maaf dulu dengan semua perempuan yang baca entri ini. PM malu aih tengok anda bergambar dengan cara ni. pastu upload kat laman sosial. 
Bila dah upload bangga pula ramai komen

A: cantiknya awak

Owner: mekasih biasa je
B: ala kiut nye awak cam tu
C: cantik awek abg
D: omo u are awesome babe
E: terbaik lah
F: ala tomei2
owner * eh aku cantik jugak sebenarnya(dalam hati)
PM nak kongsikan tiga gaya yang menjadi ikutan remaja perempuan sekarang.
MULUT MUNCUNG / CAMWHORE

PM biasa panggil gaya ni sebagai mulut itik je,siapa yang pernah kena panggil mulut itik dari PM tu harap harap anda sedar la. gaya ini dipanggil camwhore. jom kita alih bahasa sikit. Cam= kamera, Whore= Perempuan Sundal, jadi maksudnya? perempuan sundal depan kamera.  nak bukti lagi teruknya istilah ini. google image, type camwhore, bahagian safesearch anda off. tengok la sendiri . Pendamba harap lepas ni takde dah kot yang amik gambar gaya ni lagi. 
JELIR LIDAH

Ala comel nye jelir lidah cam tu, ni salah satu isyarat lucah sebenarnya. Jadi PM harap tak perlu la bergambar tunjuk lidah cam ni. Kita orang melayu penuh dengan budi bahasa dan adat budaya yang dijunjung kan. tak perlu la gambar cam ni lagi.
PEACE DAN JELIR LIDAH

Ni la yang paling popular PM dapat tengok, so sweet gitu dapat bergambar sambil tunjuk gaya seperti di atas. ok pendamba akan terangkan apa makna sebenar simbol ini. Dua jari tu bukan merujuk kepada PEACE tapi itu merupakan lambang V-Zone, eh tak tahu apa tu V-Zone? aduh malu plak PM, anda berdiri pastu anda bukak kaki anda sehingga menyerupai huruf V.

Anda ingat posisi otu,dan anda tengok kedudukan lidah dan kedudukan anda sekarang. lidah tu berada pada kemaluan anda. sebenarnya perbuatan ini bermaksud menjilat kemaluan seorang perempuan. ok agak terus terang entri ini tapi PM nak anda semua faham. buat apa selindung perkara cam ni. nak berkias lagi anda tak faham. Jadi lepas ni cukup cukup la buat gaya cam ni.

Tiga gaya yang menjadi ikutan remaja sekarang.ha lain kali berhati hati ya wahai semua kekasih PM ni,PM sayang korang semua ni. Nak bergambar tu kawal la sikit gaya anda tu.Jangan la nampak 'murah' sangat. sekian


sumber:bahan bacaan sebelum sebelum ni di google

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

35 bicara cinta:

Ku Azhar said...

aiyookkk.....hehehe yg last tu xpernah jmpa lg alhamdulillah..

..cik gugu.. said...

huhuhu x penah buat.. huduh la bergambar cmni.. elok2 sudaaa..

.bLoG aKu KaN. said...

adeh....sngt2 la xcomel...xlawa, xcntik n sbgnye.....yg last tu penah tgk ade sekumpulan manusia yg bergenderkn perempuan..siap pakai bju kurung g....adessss

Diyana Ali said...

huaaaa tgk kelakar la pula, ape2 pon mudah mudahan jgn la cmni :))

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

byk lg style yg menyakitkan aty kan..tapi nak wt cmne,.kalo tegur krg kena maki...mntak dijauh kan lah...

nurdani said...

meluat jugak tengok gambar macam tu.yang susahnya nak tegur bila kawan sendiri yang buat.hoho

Mawar berduri said...

tambahan.. mawar bru buat kajian pasal satanisme N salah satu dari lambang dorang mcm pic ke 2 n ke 3 tu .. serius! ..

lagi satu trnd budak2 amik gambar dgn buat pipi kembong .. :O huihh

ILA SYAMILA ♥♥ said...

oh yeke PM. baru tau. tak mau buat mcm tu. hehe

Rosalia said...

sy ambik gmbr senyum jek:D

farah hanim said...

ish2
arap2 tak terikut cmtu la
nak chck blik pctre2 yg adw

jamilah izzati said...

harap-harap kepada remaja yang suka sgt buat camtu insaf-insaflah ok..hodoh sangat perangai macam tu terutama buat budak-budak sekolah yang suka tiru gayaa sedemikian rupa,,

p/s.first time saya tgok ada la orang dalam muka buku yang kebanyakan letak gambar yang pertama tu,,huh!sangat meluat tahu!bukan jelous tetapi buruk sangat rupanya..

****

miss farhah said...

hehe. betul betul betul!

pinky_liscious said...

hehe..yg 1st tu dulu penah wat la kononnya bajet comel..padahal haktuuuih..hahahah

Cik Kasih said...

alhamdulillah..nsib x prnh wat sume tu..i love privacy right?hihi

Ana Farhana said...

eee,meluat aihhh =,=

kunci locker said...

aish...pompuan...teruk noh buat cm tu...laki pmpn kt FB sme jek...tp pmpn teruk sikit bila bergambar abis semua nak tunjuk....hmmm...tak suka pmpn yg tunjuk gaya cm tu...hodoh..

Cik Yuyun Nadira said...

nak share bole ? tada button share lahh pulak

aTiey said...

eeee..xpyh le wt cm2,ppuan gedix..

RinsyaRyc said...

---> buat gambar pasport aje.. ekekeke

kim heeruul said...

posing yg last tu blom penah tgk lg..hope tak ada la..

reenapple said...

nasib baik tk pernah upload gmbar macam tu kat FB..
lao nk kena pom.. tak minat gaya tue... macam alien kena cucuk nga kayu sate.. haha

nOobieStesT said...

best topik ni..tapi leyh kompom r, yg terase semua marah jer, tak ade yg cube befikir n nak berubah..thumbs up

Gadis mutiara said...

em,br tahu,tq

cik p-naz said...

baru tau . tapi alhamdullilah x de pon gaya ni dlm koleksi ^^

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

setakat ne xpenah bt lg n xkan bt pn.. tq atas peringatan awk 2^^

NiaLidia. said...

okay , sukaa entry ni.

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

alhamdullilah semua pekara diatas tuu putry tak penah buat.....putry biase bergambar suka tunjuk gigi..haahaha al maklum la gigi cantik

Qyla said...

erkk . tak penah lagi posing mcm tu . heee . tengs atas peringatan ! :)

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

memang tak pernah nak snap pic mcm nie . mcm pelik je .

Qil_H0shi said...

alhamdulilah.,xpnh buat mcm tu.,yg last tuh mmg ramai grl buat L(

Azmi Khan said...

adoi tomei ke tu PM....
yg last tu tak pernah jumpe sape2 wat lg.....

atau mungkin sy yg ketinggalan zaman....

huhu.....

.: mama lynn :. said...

thanks utk info.. mujur la awk gtahu klu tak sy sendiri tak tahu ++ sy pun tak suka gaya begini

fiQ'Ra said...

okeh, setakat ni tak pernah buat gaya2 mcm kat tas tu..alhmdulillah :))

mizz_pua said...

aiyokk..seramnyee..hehe

Azzah said...

Alhamdulillah tak pernah buat.Lagipun jarang bergambar pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD