PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Bukan Ku Tak Sudi

Hai pembaca blog pendamba, petang ni pendamba nak bongkarkan rahsia pendamba. siapa dia? siapa yang bertapak dihati ini?haha. Pendamba akan kenalkan dia dengan anda. Dia seorang yang minat pada budak tapi kenapa kejam dengan pendamba.wakakaka. Izinkan pendamba memperkenalkan...


Inilah dia yang pendamba maksudkan, amacam comel?cantik?sesuai tak ngan pendamba? eh jangan pendamba ni setia pada seseorang. Orang KELANTAN. jiran je dengan pendamba senang la kan nak balik kampung. amboi bukan main kehadapan pikir pendamba ni. 

Agak agak law jadi pasangan pendamba cam ner?ok tak?pendamba comel gak kan?hahaha.. #perasan. ni pendamba nak ceritakan, eh dia pun ada blog la. Nak tahu blog dia?tak payah la. nanti pendamba jeles cam ne?susah korang nak pujuk pendamba.


apa tak nak pujuk?tak nak pujuk maknanya tiada lagilah bicara pendamba lepas entri ni. haha. dia ni adalah teman blogger pendamba. Dan pendamba baru kenal tuan nya, dulu tahu blog je. sekarang dan tahu tuan blog. ha!bukan nak ngorat ok. pendamba setia pada yang satu.

Klik je mana mana gambar di atas untuk ke blog dia. semoga dapat membantu beliau dalam blogging. kita sama sama maju la. baru best kan? Terakhir dari pendamba pendamba harap awak update la blog..haha. nak pi komen ni....

p/s: oh buah hati ku, jangan marah pada diri ini. Entri promote semata mata. Bila plak pendamba ada buah hati?insyallah akan ada kot yang sudi.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

RinsyaRyc said...

hehe. untungla ada buah hati... hehe ^^

..cik gugu.. said...

curang!! hahahahahahahaha ;p

pinky_liscious said...

amboi.... cantik!~! untung laaa..hhehe

c genk bah ne said...

setia pada yang satu je ok ^^

JOM JOIN SEGMEN TEKA TEKI

Idzanfashila said...

eceh, pendamba :D

anamizu said...

wahh3 kemain lagi pendamba :P
BUAH HATI mengamuk kang hayuuut :P





luv,
cik ana

Kathy Tuah said...

setia pd yg 1 je tau..hahaha..

Lam A'Aini (Oh Semut) said...

wah wah . . .. cun , ayu , comel . .

Nizam Ijam said...

aku jer single ag..

Ahmad Syarif said...

Tahniah2!

:)

ieyza afieyna said...

cantik..:)
ni la buah hati baru yg pendamba ckp semlm ye. hee ^^

Pendamba Mawar said...

ni bukan buah hati pendamba taw.. jangan salah faham.ni entri promote blog.saja je ayat gempak..

fiQ'Ra said...

hehe.. cntik laaaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD