PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Pedulik apa kau Dah tua KSP

21 oktober? sambil gosok gosok mata. betul ker tarikh ni?  macam ada sesuatu yang perlu PM buat dengan 21 oktober ni. Persiapan da beli tapi macam jauh sangat nak celebrate sesama. hehe. Hari lahir musuh PM la. baru ingat hari lahir dia. 

KIRIN SELAMA PERAK nama tak asing lagi kot dalam Sahabat blogger haha fames tuh, hensem?PM lagi hensem. Tapi dia da berpunya, PM?single je. haha.. Selamat hari lahir KSP. Da tua. hahaha harap harap lepas ni da boleh makan ubat anti pelupa, mana la tau kan umur da lanjut nanti lupa itu ini.

KSP ni salah sorang blogger yang selalu PM rujuk masa awal awal blogging dulu, banyak la tunjuk ajar dari dia yang PM guna. Ok la tak kedekut ilmu walaupun kenal melalui blog jer. Daripada single hinggalah dah berdua ni haih seronok tengok orang bahagia. haha. 

Selamat hari lahir kawan,semoga impian kau nak bahagia familly kau tercapai. aku tahu kau bukan budak jahat tapi nakal tu normal la budak lelaki kan.. semoga dengan pertambahan umur kau ni dapat mematangkan fikiran kau , dapat membantu kau membuat pilihan terbaik dalam hidup ni. Dugaan tu sentiasa datang, kita kena sedia je untuk hadapi nya. Dan akhir kata dari aku, aku nak tengok kau gembira dan terus blogging beb..klik link di bawah untuk ke blog beliau
KIRIN SELAMA PERAK

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

7 bicara cinta:

ieyza afieyna said...

kirin selama perak. kenal jugak dia..

happy birthday tu die.. ;)

~Kirin Selama Perak~ said...

terima kasih PM!
terharu beb !
:D

noraauliyya said...

orang lama

anamizu said...

la bday KSP ke smlm??
hepy belated bday KSP..hehe =P






luv,
cik ana

cik ika said...

hapy belated day to him..
PM tetap hensem..even ika tataw mke PM cmne..nggee~~

Eyka said...

wewitt...hepyy besdyy utk member gua teww jugkk..keh keh keh ;p

sYafIk-wAy said...

untunggg lah ad yg wish , hik3 .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD