PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Nak Jugak Kek Harijadi

Hai pembaca blog pendamba mawar, sempena besday PM yang hampir tiba ni, PM cam teringin nak kek cam kat bawah ni.gila gempak beb.haha















Melompat PM kalau dapat salah satu ni.hahaha.
comel kan?
sumber google: birthday cake

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

reenapple said...

susah nak buat bentuk cam nie.. kita bagik kek lapis je la.. kek jugak kan?? hehehe

reenapple said...

susah nak buat bentuk cam nie.. kita bagik kek lapis je la.. kek jugak kan?? hehehe

kim heeruul said...

kalau ada jual kat secret recipe,gua balun lu..haha

Ana Farhana said...

comeyl nye lahaiii,mst rumit nk buat ni..

yunZatie said...

huhu..demand pulop dia.bagi cekelat dua kupang suda

Nizam Ijam said...

mak iah kek nya..menarik sungguh..

Nizam Ijam said...

mak iah kek nya..menarik sungguh..

ieyza afieyna said...

kek ? xrupe kek pun.. hee.. selamat hari jadi pendamba (wish awal2 sbb nk jadi org first.. HAHA ):P

sha my heart said...

Pergh, nak buat sebiji pun susah tahap gaban..Kalau dapat, memang melompat la. Haha~

atiqa aris said...

mak aiii creatif gle otak dorang ni.huu

Famili Ceria said...

gila power punya kek...

http://depalma-sp.blogspot.com/

Atiqah Wadiah said...

bapak tomeyy kek..klu sy dpt,mmg kepam dlm fridge jea lah kek tuh..huhu

shiema sufian said...

untungnya kalau dapat kek harijadi mcm tuh :D

Rosalia said...

awesome nye!!

..cik gugu.. said...

cumil la bro.. t gugu bg k ..

har har har~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD