PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Cerita Awek

hai pembaca blog PM, kali ni PM nak cerita kan balik satu cerita best. Ada seorang gadis yang buat cerita ni dia cerita kat pendamba. Agak sedih la dan mengayat hati. Harap dapat sediakan tisu untuk cerita ini. Baru semalam dia cerita kat PM, mula mula PM sedih gak dengan ending cerita tu, tapi PM tabahkan hati ini untuk terima kanyataan. Jom PM mula bercerita.
pada suatu ptg
ada seekor semut
dgn buaya
dorang tgh bersembg2
tiba2 buaya terkam semut 2
lalu semut 2 pun mati
-the end-
ha sedih kan, mati semut tu. Pandai gadis ni bercerita kan, jalan cerita cukup jelas. Tiada unsur unsur kiasan apatah lagi bahasa bahasa sastera.haha. PM nantikan juga jika beliau ada cerita lain untuk dikongsi bersama PM. Rugi la korang dia tak cerita kat korang ,dia cerita kat PM je. 

Sebaya dengan pendamba, cantik eh silap. Kiut comel.hehe pendapat PM tentang dia suka ketawa, mampu buat seseorang tersenyum , seorang yang pendiam tapi ramah. cam ne tu? ha ni la keistimewaan dia.haha. da macam pendapat untuk calon kekasih plak.ahaks. 

Nak kenal? ala nak ker?tak yah la, nanti dia dah tak cerita kat PM lagi..hehe.. Jeles la PM nanti. ok la PM kenalkan la ngan korang. Jangan tanya kat mana dia bercerita.
GADIS PENCERITA
Klik link diatas untuk ke blog beliau, cantik jugak blog dia serba pink gitu, tak rugi pun korang kenal.hehe.sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

8 bicara cinta:

Ku Azhar said...

xphm yg semut tu... T_T

ieyza afieyna said...

hehe.. cmne la buaya tu terkam semut ye.. hee


ehem2 ade ape2 ke dgn dgn kak norlida nie..

dari aritu lagi.. hee

-✿Ayu✿- said...

adeh...cerita semut n buaya rupenye...hehehe

..cik gugu.. said...

ehem ehem~

EeMy-g0od-go0d said...

lahhh.. wt suspen jerr !
<<< bendul.. ambk tisu siap2..

noraauliyya said...

hahaha pendek je cerita dy ..tup2 habis da ..

NuR 'aQiLaH said...

kesian semut tu.. Y_Y

♥ norlida ramli ♥ said...

hahahaaha..alamak...

sape la gadis tu..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD