PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Setengah Tahun

Hai pembaca semua,kali ni PM nak bercerita kisah cinta PM, sudah setengah tahun PM  ikat perhubungan ini, alhamdulillah PM dan dia masih setia bersama, walaupun sebelum ni kami pernah diuji dengan pelbagai dugaan namun PM yakin bahawa dia akan tetap setia bersama PM. Pertamanya PM nak ucapkan selamat hari lahir sayang. 13hb merupakan besday dia.


Benar bukan mudah untuk menempuh dugaan hidup orang yang berkasih selama setengah tahun aka 6 bulan, ok ada yang lagi lama bertahun tahun. Tapi PM bukan la pakar dalam percintaan, tapi PM cuba supaya dia selesa dengan PM. Mungkin dia cemburu dengan PM sebab selama 6bulan ni memang ramai yang hadir dalam hubungan kami, setiap hari mesti ada seseorang yang hadir,perempuan plak tu,mau nya dia tak cemburu. takut PM tak setia dengan dia lah tu. Kali ni PM akan kenalkan dia dengan anda semua.
Eh tersilap plak.hahaa...sori semua>terpromosi jap.klik gambar diatas.
Ya ini la yang PM maksudkan buah hati aka blog pendamba. hari ni genap 6 bulan kami bersama. 6bulan baru kecoh plak PM ni. PM nak tunjukkan apa yang PM dapat bersama blog ni selama 6 bulan...jom layan.. yang pertama kita akan melihat follower

Teman PM di blog setakat hari ni adalah seramai 1211, alhamdulillah ada jugak yang sudi menajdi Teman PM di blog picisan ini. Jom kita beralih pula kepada rating untuk ALEXA RANKING
takde la gempak mana tapi PM bersyukur la da 490,061 . selama 6 bulan ni ranking untuk Malaysia PM banyak naik turun,mungkin traffik tak stabil kot. jom jejak traffik pendamba untuk 6okt sehingga 12okt.
Dan mereka pula dari mana?jom kita tengok mereka dari mana. ni untuk tarikh 12okt
ha, nampak tak ,ni 12okt punya tahu, mereka dari Malaysia, Indonesia,United States, Japan, Iceland, Israel, Sri Lanka, Philippines, Germany dan New Zealand. Dan yang terakhir? Nuffnang?Itu biarlah rahsia.haha.

Alhamdulillah da banyak peningkatan dan pengubahsuaian yang PM lakukan untuk blog ni,dan hasilnya agak positif. dan satu lagi perubahan kata ganti diri PENDAMBA akan bertukar menjadi PM, tapi rasanya akan selalu tersasul kot.hahaa..sekian

P/s TERIMA KASIH BUAT SEMUA YANG MENYOKONG BLOG PENDAMBA MAWAR, ANDA SEMUA AMAT PM HARGAI.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

17 bicara cinta:

Cik Kasih said...

wah..bestnye brblogging mcm ni an?huhu..pape pon ,moga terus sukses dlm dunia kita ni ^^

shiema sufian said...

wow. tahnah :D

ayuna ayuni.. said...

wow. tahniah...

nak jadi macam dia jugak...~~

heheheh

Lyza Qayudonajew II said...

abg , adQ pkir abg baru couple 6 bulan .. rupe2nye , at last .. bru 6 bulan berblogging .. aishh .. abg wt suspen .. hehe . btw , tahniah lorh abg :D

..cik gugu.. said...

kasih diterima.. hahaha sma2 lah..

Ezad Skytech said...

aq pun baru je capai usi 6 bulan berblogging seminggu lepas..heee~

semoga terus berjaya dalam dunia blog ni ye pendamba..:)

fierul said...

taniah2 . semoga terus berjaya dalam dunia blog :)

widiea azira said...

tahniah!!!!

Miss Nadya said...

alhamdulillah..:)

maknanya usia nad dgn bofren(blog) tua sebulan dari PM..hehe..cantik r awex PM..hehe..:)

new entry :: Nad nak mintak tulun ツ

ieyza afieyna said...

tahniah pendamba..

teruskan usaha berblogging ye..
selamat maju jaya..hee :)

anamizu said...

sy penyokong stia PM!! :)




luv,
cik ana

MaiRa QuEeN said...

tahniah...retis tu...

RinsyaRyc said...

untungla.. Kih3.. ^^

Ku Azhar said...

waaa!!! gud2!! :D

jamilah izzati said...

:)))))

CikGu Ma said...

sini mawar berduri datang...^^,

line tak ok nak follow cni...tak timbul pun butang follow...next time jengah lagi..ape pun tahniah untuk anda ^^,

♥ norlida ramli ♥ said...

tahniah pm..br 6 bulan tp blog mantap..entry sume nmpk tersusun..btw..truskan usaha..keep it up :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD