PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

11 Perkara tentang PM

Hai pembaca blog PM jika sebelum ni PM dah menjawab 33 soalan di PAPER 1 dan 22 soalan di PAPER 2 kali ni PM akan menjawab 33 soalan lagi untuk malam yang indah ini. oh ya siapa lagi blogger yang tag PM silakan lah ya.
Cik Najihah Yang Cute
Tengah belaja ke keje ke skolah?
Keje partime je. 
Pencuci muke ape yang korang tengah pakai skang?
Nivea 
Pengalaman paling2 pahit korang penah alami
pahit?makan peria?haha... Duk tengah tengah ribut yang melanda kuala Terengganu. 
Mane lagi bes : bruno mars @ anuar zain?
 2PM la.. eh silap. hurm dua dua tak minat.
Uplod gamba 2 orang yang paling korang sayang
haih. perlu ker?ok..
Ma abah PM

Nak kenal?klik la.


komen sikit blog daku ni 
hurm ok je.. takde pe nak komen. 
pandangan korang tentang daku 
tunggu jumpa dulu. 
mane lagi prefer : celcom berokband @ maxis berokband @ digi @ yang lain?
celcom je 
sape artis yang korang nak sangat2 jumpe
2PM 
artis yang kureng suke
AF 
pandangan korang tentang blogger2 sekarang
Banyak entri copy paste dari FB, Sibuk nak jadi popular, suka buat entri menyakitkan. haha
PUTERI SALJU 
nama samaran anda dalam BLOG & FB
Blog : PM
FB : Faizal Fyzal 
nama sebenar anda (nama penuh ek)
Mohd Faizal Bin Ghazali 
sejak bila start dalam dunia blogging
13 April 2011 
pendapat & komen tentang blog puteri yang burok neh... haha
Lagu je mintak cari player yang bukan autoplay 
asal dari mana & sekarang tinggal kat mana
Terengganu dan Terengganu 
Dah berpunya ke belum (kalau dah berpunya, dah berapa lama kapel atau kawin)
Single lagi .. tapi hati da ada nama. 
blog yang paling korang suka singgah (maybe hampir setiap hari)
Klik Tetamu VVIP saya kat sidebar.  
perangai korang (3 yang positif & 3 yang negatif)
Positif dan negatif : korang nilai la sendiri. 
anak mak atau anak ayah
Anak mak 
anak ke berapa daripada berapa
3 dari 3 
tarikh lahir korang (nak wish neh... ke nak hadiah?? haha)
2 NOVEMBER .. nak hadiah kalau boleh.
KHAIRUNNISAATIKAH
Korang penah korek idung tak ?
pernah 
Lepas korek idung , korang buat ape ? haha
basuh tangan. kalau takde air lap tangan tu 
Kalau korang ade Kuasa Power, ape yang korang buat ?
buat tak tahu je. 
Ape yang korang buat bile ade orang yang kurang siuman kejar korang tak henti2 ? haha
Lari ler dik oiiiiiiii 
Ape perbezaan couple n scandle ? kui3
Ejaan maybe  
Korang ade blog tak ? #sah2 soalan gile . haha
eh takde plak.hahaa 
Bayangkan , korang pi jenjalan . Tibe2 tgh jalan2 depan orang ramai , seluar korang terlondeh . haha . ape korang buat ?
Jap nak bayangkan. 
Mase kecik2 kan , korang suke maen ape ?
bola sepak 
Contoh lah yer , korang tengah sedap2 makan , tetibe gigi palsu orang sebelah jatuh kat dalam makanan korang , ape yg korang akan buat ? teruskan makan ker , b'henti makan or belasah org tu sebab ilangkan selera korang nak makan . haha
Mintak ganti rugi 
korang nie perempuan ker laki ? hehe
lelaki 
ape macam dengan soalan nisa , best tak ? ekeke . Jawab yer .
Susah nye banyak takleh jawab sebab tak study.haha 

Sekian sahaja 33 soalan dari PM.keseluruhan 264 soalan telah PM jawab. Ada lagi nak tag?sila la.haha
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

12 bicara cinta:

I do I need Iman said...

mcm blur skjap tak phm ape tue.
tapi mcm comel je soalan semue. ;)

reenapple said...

terbaik la.. sape yang tag3 ni.. hehe

Norlida Ramli said...

haha..anak last ghupanyaaaa..

pinky_liscious said...

hehe..banyak betol soalan2..tak abes2 lagi rupanya...

kim heeruul said...

skrg blog pon ada exam yerk..haha

✿ Cik Nisa ✿ said...

haha . nisa bagi abg A++++ . btw tengs yer sudi jawab soalan nisa .

Ku Azhar said...

waaaaa..bnyknye!

Diyana Ali said...

wahh rajinya :)

cik najihah said...

waw hard fan 2pm ni hihi..tenkiu PM :)

..cik gugu.. said...

bgus kuiz mcm ni.. tau byk psl kamu ;)

Lyza Qayudonajew II said...

soalan yg kat sini , xley blah lorh abg . hehehe

fierul said...

hehe dpt tag gak tapi tak tau nk uat cmner .. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD