PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Makcik Jual Air tebu

hai hari ni PM nak cerita sal makcik jual air tebu.




PM: Makcik air tebu satu
Makcik: Nak bungkus ke minum sini
PM:Letak dalam plastik la nak bawak balik
Makcik:ok siap
PM:Berapa?
Makcik:Sebungkus
PM:eh berapa ringgit?hehe
Makcik:singgit
PM:tu keropok jual cam ne?
Makcik:nak berapa ringgit
PM:nak singgit je
Makcik :ok makcik bagi 6batang
Pm:ok,ni duitnye
PM da amik air tebu ngan keropok pastu PM pun berlalu pulang nak pi makan apa yang dibeli. 


Kalau macam ni entri PM setiap hari agak agak ada lagi ke yang akan datang baca? jadi anda sebagai blogger harus la bijak nak ceritakan something, lain la anda da anda pengaruh yang cukup besar untuk tulis anda pi makan maggi pun dapat beratus ratus komen.sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

22 bicara cinta:

shiema sufian said...

kalau mcm ni tiap tiap hari, shiema pon muak. tapi kalau entry yg lawak bodo mcm ni best la jugak :D tapi takmau terllu panjang. letih mata nak membacanya :D

Kathy Tuah said...

lama x minum air tebu..tetiba T_T

Nizam Ijam said...

air tebu... mcm sedap jer..hehe

Cik Kasih said...

beli katne tu?huhu

ai n i s h a f i qa said...

air tebu~~~~lame xminum,hurm,

noraauliyya said...

betul kata PM, nak tarik pembaca kena ada kreativiti pada penulisan .

nurul diana said...

x suka air tebu :P

msredcheesecake said...

kalau camni entry, tengok mood la nak dtg ke tak... hheee

bloglist da siap...

Finaz Jaafar said...

amboii mcm mendalam jeh entry ni..hahahha

ouh well, pedulik haperr org yg wat entry cmni femes ke tak..klo cte dy bosan kte mls layan

pinky_liscious said...

eee..sedapnya nampak air tebu..kecur air liur nengoknya haa... btw td rehat kite makan kopok lekor gak! :p

kim heeruul said...

dpt pekene air tebu memey layan..^^

ain najwa said...

sedapnye air tebu tu:)

niesa said...

amboi pm mendalamnye maksud

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

ngok ngek lah awk ni pm..tertipu acu..terliur lak tgk aer tebu tu hehe..nakkkk!! anto kat acu keh

Miss Purple Ungu said...

bila tuan blog nak blanja air tebu ni hehehe :)

cik najihah said...

lame kot x minum air tebu ni

..cik gugu.. said...

sy dtg sbb kumen sbb tgk air tebu tu mcm sdp ;)

anamizu said...

air tebu mmg sedap..hehe
kalo asyik entry gini je mmg terase muak gak kdg2 tu PM..errr tp DEME mmg suke buat entry gitu kan?kan? =P






luv,
cik ana

ieyza afieyna said...

sekali-sekala tak pa kowt.. tapi klo ari2 , xda motif la mcm tu.. haha..

sedap x air tebu tu ? kih3..

Idzanfashila said...

eh. ni air tebu yg sy belikan ke? HAHA :D

cik Beskod said...

kreativiti nak jadi penulis tu penting hehehe ^^

fierul said...

wow mema byk la y dtg komen . hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD