PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Hatiku dilukai duri Mawar

Tatkala hujan mencurah di tepian tingkap rumahku, hatiku juga terluka dihiris duri sekuntum mawar.  menjadi impian seorang pendamba memiliki sesuatu yang didambakan kan nya tapi ternyata impian nya kali ini terlalu besar untuk digalasi apatah lagi untuk digapai. Kecewa nya hati bila insan yang didamba mula berubah.


Saat ku tinggalkan dirimu untuk mencapai impian mu, kau mula berubah. sayangmu mula berpaling. cinta mu mula mencari arah baru rindu mu hilang dibawa angin kesepian oh Mawarku kenapa engkau berubah? tak cukupkan kasih sayangku, tak kukuhkah cintaku?tak setiakah pendirian ku memiliki dirimu. Atau kau sengaja mencuba menguji hatiku ini. agar engkau tahu betapa mulianya sayang yang ku semaikan di hatimu agar mekar menjadi kuntuman cinta yang bergitu indah.


Zul tu PM .tanya dia sendiri kenapa dia panggil zul. tengok hadiah lempang yang dia kirimkan. selepas berapa lama tak berbicara bersamanya. kenapa ini yang mawar hadiahkan pada PM. kenapa?
"fine la nak spent kat sini tak bagi kan zul!" nampak ? ada tekanan itonasi yang dibuat untuk ayat tu.maknanya tengah marah tu. Dah pandai marah PM sekarang. tapi PM suh berhenti sebab dia nak exam lusa fokus la pada buku. salah ke.?Tolong lah jelaskan semua ni mawar. kenapa mawar berubah tak seperti dulu lagi.adakah PM yang salah?Terimalah warkah terakhir PM untuk mawar,


Mawarku,
sesungguhnya engkau dilindungi oleh durimu,
kerna itu aku meminati dirimu,
tapi engkau lupa bahawa duri itu juga,
yang telah melukai hatiku,
izinkan aku membawa diriku,
kita putuskan perhubungan kita,
usah kau cari dimana akan ku pergi,
usah kau nanti kata maaf dariku lagi.
tak perlu lagi
perhubungan kita diuji sebergini,
aku sudah pasti dengan semua ini,
pengakhiran hubungan kita hanya sampai disini.
usah kau tangisi warkahku ini,
kerana hanya coretan untuk menambah isi 
diruangan blog ku yang sepi,
bila idea tidak bertandang ke mari,
ku mainkan kata blog yang ku hargai
bukan berniat untuk menipu pembaca blog ini,
tapi sekadar membuatkan kamu tersenyum sendiri
maafkan diri ini,
kerana entri yang kosong ini. 

P/s haha entri promote blog sebenarnya. Jangan salah faham antara kami berdua ok. dia sudah dimiliki.miahaha.klik mana mana gambar untuk ke blg beliau.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

19 bicara cinta:

Norlida Ramli said...

hehehee...
jiwang2 je entry dia nih!
comel2 mawar ni.hehe

reenapple said...

ngatkan betul3 ...haish..=)

✿ Cik Nisa ✿ said...

warh2 . hehe

I do I need Iman said...

hahha comel la pm ne. wakakka. buat malu je mawar.
neway thnxc tauuuuuuuuuu!;)
frndship never end!

sha my heart said...

Sweet. kreatif =)

promote blog sha pula. hahaa~

..cik gugu.. said...

hehehe pm mmg byk scandal ;p

Mrs.A(Atiqah Wadihah) said...

sengal but nice.you're GIFTED.thank God ..i like you la PM!

PUTERI SALJU said...

feeewiiittt feewiiittt... ahhaaa

Kaizen Shinobi.com said...

amboih, jiwang bebeno~ wahaha

QUEENPINK said...

AYAT-AYAT YANG SANGAT ROMANTIK.FUH!

era kecik said...

PM nie pandai bermain kata lah.. hehehe :)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

pendamba mawar memang suke ber jiwang jiwang yer ^^

http://syazanasani.com

Rosalia said...

ish pm ni ske aw buat i terkejut beruk!hahahah

ascil.punye.lah said...

berbunga bunga tuh.haha

noraauliyya said...

haha bpe rmai skandal PM?

cik ika said...

jiwang sokmo lar PM nier~~

cik wanie Lovela (CWL) said...

comey aih dia

Cik Kasih said...

skandal lg wo0~

aimie amalina said...

kekekeke
PM selalu suke buat gimik ye

PM ke zul?
hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD