PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Saya Seorang Perempuan

Hai pembaca blog pendamba mawar, da lama isu ni sebenarnya pagi ni biar PM bongkarkan siapa PM. Lelaki atau perempuan. Tanggal 2Nov1989 , PM dilahirkan di Hospital Nur Zahirah dan dicatat jantina dalam Surat beranak PM adalah seorang...... 




LELAKI
Dan catitan itu tak pernah berubah sehingga kini tahun 2011 PM tetap seorang lelaki. Boleh sesiapa jelaskan kenapa anda mengatakan PM seorang perempuan?


PM sedar bukan seorang yang beranggapan PM ni perempuan, dah ramai sebelum ni ingat pemilik blog pendambamawar ni seorang perempuan. Sebelum sebelum ni ramai yang panggil PM ni kakak,sis,haha. Malu PM tahu tak. PM ni lelaki jangan la panggil kakak atau sis. Kata kata tu suatu doa, nanti PM bertukar jadi 'aw' cam ner? oh mintak dijauhkan. 










Selepas entri penjelasan ini PM harap ,anda tak kan tertukar jantina PM lagi, kadang kadang kat komen PM guna kata diri sebagai abang sebab nak korang tahu PM ni lelaki. haha. Ada la yang bisa PM komen guna abang. Dan PM nak tahu jugak la kenapa la anda anggap PM ni perempuan. 


Mungkin kerana ada 'mawar' tapi harus anda perhatikan perkataan sebelum mawar tu. adalah pendamba. Jika anda katakan bahawa mawar sinonim dengan seorang perempuan itu benar, tapi perkataan pendamba? orang yang mendambakan seorang perempuan?adakah juga seorang perempuan?fikirkanlah.sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

19 bicara cinta:

maymec said...

haha...laki rupanye..anyway,nama mawar tue buat org konfius..

kim heeruul said...

terserlah identiti sebenar..=)

RinsyaRyc said...

errkk... - -'
ai ingat ompuan tadik...

Nyamuk Terbang said...

dlu aku pn ingt kau lelaki

EYQASARA said...

hihihi.. pape pun skang da tau da PM tu lelaki.. (^^)

ieyza afieyna said...

haha,, ade jugak yg anggap pendamba ni pempuan ?huhu..

lawak2..

yui92 said...

haha samalah kita... slalu jugak aku ni org ingatkan perempuan...

..cik gugu.. said...

hahaha ade terbaca kat shoutbox tadi~

AcidFlynN Wraith said...

Pendamba = seseorang yang berkeinginan

Mawar = simbolik kepada perempuan?

logikalnya, seseorang yang inginkan kekasih ati atau seorang perempuan. Kesimpulannya...Lelaki yang inginkan perempuan. hahahahaha

betoi dah betoi dah... dereeek phobia aku neh

Diyana Ali said...

haha nak gelak baca, hehe

reenapple said...

bahasa sopan sangat.. cam perempuan..=)

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe, first dulu tikah pun ingt bende yg sama..hanya disebabkan nama 'mawar'.. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

hehe, first dulu tikah pun ingt bende yg sama..hanya disebabkan nama 'mawar'.. :)

Eida Arina said...

hohohooh....dh agak dh lelaki....nama pun pendamba mawar...huhu :)

btw...slamat berkenalan ya PM :)

kalau PM rajin...jgn lupa join segmen ni ya :)

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/10/segmen-eida-arina-jom-berkenalan.html

era kecik said...

he he he..
era dah tahu!!
ade masa bace komen PM kat entry 'seram~'

Pendamba Mawar said...

nanti citer kat abg

huh! terkejut gak era bace.. he he he

Ana Farhana said...

sbb " pendamba mawar " sbb tu mcm ppuan kot.. tp dr dlu x pnh rse lak pm ni ppuan.


blog pun mmg mcm lelaki punye.. hee

Rosalia said...

hahhaha.sy first2 kenal PM sy dh tau PM laki :) cre penulisan berbeza dr perempuan. hbt tak sy? hihih

kunci locker said...

mungkin sbb blog ko jambu sangat mcm pompuan...sbb tu jd cmni org kata ko pmpn...hahahaa

Miss Honeys Hasdi said...

nampak cam budak baik jer dalam gambar num 2 tu kan....

memg r sy pon mule2 baca blog ni egt blog pompuan.. oppsss!! sory.. hihihi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD