PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Traffik Light ke ni

hai pembaca blog pendamba mawar,kali ni PM nak kongsikan beberapa lampu isyarat yang agak unik di serata negara.












THANKS FOR READING ♥ COMMENT

14 bicara cinta:

Syahrinz said...

ini barula..xjgk tnsion lau jem..wakakakakk :)

niesa said...

konfius nk ikut mane...

shiema sufian said...

trafic light yang first tu best gila :)

noraauliyya said...

wakaka macam2 lah PM niw .

era kecik said...

huh.. banyak traffiq light ni... yang first tu dasyat.. hehehe

RinsyaRyc said...

haha.. trafik light cenggitu acane nak memandu?

aiman fanboy k-pop said...

ambooiii..macam2 ya?bnda nih betul2 ada ke?lucu!

kim heeruul said...

kalao kat malaysia ada trafik light mcm nie,msti org follow kan undg2,^^

Cik Tetra said...

hahahaha ade jugak ek traffic light camtuh..suke yg ade love tuhh..comell.. :D

kunci locker said...

amboi...traffic light apa yg atas sekali tu??byk gila die punya lampu tu...hahahaahah

Pn. Sheila said...

hehe... mcm2 yer.. kat mana tu?

Cik Kasih said...

yg ats skali tu giler ar..pning mau nengok woo..huhu

..cik gugu.. said...

plik kot~

ieyza afieyna said...

tak pernah tgk lak traffic light cmnie..

gmbar yg 2nd last tu mcm pelik jer.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD