PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Cemburu Jeles dengki itu bagus

hai pembaca blog pendamba mawar,PM nak cerita tentang jeles,cemburu,dengki? ha tentu tahu kan?semua ni perkara negatif tapi pendamba memiliki kesemua tu. tak percaya?ni la kali pertama PM bocorkan rahsia keburukkan PM. harap anda tak putuskan hubungan dengan PM lepas ni.Terutamanya dalam blog pendamba jeles,
Pakar SEO
Follower riban riban
Komen berpuluh puluh
Blog cantik
Ada reader setia
Perkara ni la yang sentiasa ada dalam diri pendamba dari mula blogging sampai sekarang. sebab tu pendamba ubah macam macam,buat penambahbaikkan itu ini sebab pendamba jeles sebenarnya. Kalau boleh pendamba nak jadi cam diorang. nak sangat cam popular gitu,ping sekali je ley dapat komen banyak banyak. Pendamba tak kisah traffik sebenarnya.yang PM utamakan adalah respon dari pembaca.


sebenarnya cemburu untuk sesuatu yang positif adalah bagus untuk diri kita,sebab kita gunakan cemburu tu sebagai medium untuk kita gapai apa yang kita impikan. PM ada target sendiri dalam blog ni. PM nak bina satu komuniti dalam blog PM. dimana ada blogger yang sentiasa keluar masuk jenguk blog PM bergitu juga sebaliknya.

Alhamdulillah PM hampir capai apa yang PM impikan mekasih pada blogger yang selalu jenguk blog PM,terutama blogger yang berada di bloglist hampir setiap masa mereka singgah blog PM ni. dan tak lupa juga buat semua lah yang melawat blog PM.


akhir kata PM nak ingatkan ,anda gunakan lah faktor cemburu kearah positif ni sebagai platform untuk berjaya. Jika anda tak mampu menjadi challenger cuba jadi follower, dan jangan cuba jadi nicher kerana anda tak kan mampu untuk jadi sepertinya dalam dunia blog. Cuba terapkan 4P dalam blog anda. Produk, Place,Promosi,People. Insyallah anda akan mampu. tak faham tentang 4P ley tanya PM.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

18 bicara cinta:

ieyza afieyna said...

cemburu la pendamba.salah eja tu. hee


kdg2 cemburu xpe, asal kn jgn buat jht sudah. bila kite cemburu kite rasa iri hati, bile iri hati kite akan memperbaikidiri kite untuk jadi mcm org tu, kn bgus tu. hee

c genk bah ne said...

bila entri kita kena baca,lepas tu pula kena komen,,pergh!!senang je rasa hatikan heheh..dari komen2 positif dan negatif kita dpt memperbaiki diri dalam duni berblog..

#cemburu


MENARIK DI genkcorner

1.PUTUSKAN HUBUNGAN UNTUK TERUS BERBLOG
2.FREE DOODLE MUSLIMAH
3.KES MENANTU DI CABUL
4.AGAK-AGAK KORANG BOLEH KETAWA TAK BACA ENTRI INI?

CikGu Ma said...

4p???ada macam konsep pemasaran jerrr...bleh tiru la tips ni..^^,

Cik Isabell said...

4P ? okey....get it ! thankss PM :)

lynda said...

ikhik..rilex lar :)

reenapple said...

eh...sama la kita =)

kim heeruul said...

gua tak kisah org nk komen or tak entry gua..
sbb entry gua public diari..it's okay kalo org tak komen..
=)

Rosalia said...

hihi.bgs2:D setuju! nk cemburu jgk la.ihih

Cik Kasih said...

dlm bnyk2 komen..cik stuju ngn ngn kim..hik3..act,blog cik sbnrnya diari..sbb tu name die this is my room..tp ntah la..anyway,jeles gak ngn pndamba sbb pndamba ni peramah..huhu

RinsyaRyc said...

haha.. -->tak pernah jeles.. ekeke ><

..cik gugu.. said...

same lah.. gugu pon jeles kemain ngan pendamba nih ;p

jamilah izzati said...

ok lah,,kalau macam tu nak cemburu lah dengan pendamba..

hohohoho

sis92 said...

nak cemburu sama kamu jugak hehe :)

cik ika said...

nk cemburu sme PM..:)

Diyana Ali said...

teruskan usaha berblogging .hehe

Idzanfashila said...

sy kaki cemburu. kuat! HAHA :D

farah hanim said...

btol2
cmburu kalau site positif tak pe
kalau cemburu yg bole bawk maslah
mintak dijauhkan ^^

Ku Azhar said...

waaa!! gud2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD