PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Exam ke?

Hai Pembaca blog PM, seperti yang kita semua tahu ramai yang join segmen 11 soalan tu kan. Maaflah PM bukan tak nak join,tapi PM tak kreatif cam korang . Tapi untuk tidak menghampakan blogger yang tag nama PM untuk menjawab soalan. PM akan jawab soalan soalan ni. Ini yang anda nak tahu tentang PM kan? jom kita lihat soalan dan jawapan.
Kakak Kembar PM yang PM sayang
Suka warna ape?
Biru 
Sudah ada kekasih/suami/isteri & sila nyatakan nama.haha
Single, Tapi hati ada nama seseorang 
Pernah fail subjek masa sekolah?kalau pernah sila nyatakan.
Pernah, Add math la. 
Dulu wang saku berapa
Sekolah rendah RM1, Tingkatan 1-3 RM3 , Tingkatan 4-5 RM5 , Politeknik RM400 sebulan. 
Pernah ada cinta monyet? siapa cinta pertama korang.
Pernah, member sekolah 
Ape pendapat tentang cinta sebelum kahwin?
Ada baik ada buruk. baik kita dapat kenal isi hati. buruk, kita banyak menghabiskan masa dengan benda tak berfaedah. 
Ada kawan baik tak?
Tak dapat dipastikan selepas ditikam dari belakang. 
Sejak bila buat blog & siapa yang menjadi inspirasi anda
13 April 2011, Fatin Liyana  
Suka binatang ape?
Kucing 
Tajuk lagu kesukaan.
Banyak sangat. Lagu best semua PM layan. Tapi yang menjadi kegemaran Love Like This SS501 ,nasyid dilema cinta ilahi dan perlukah Forheart.
Antara lelaki & perempuan siapa lebih suka merajuk & nyatakan sebab
Sama je. sebab dua dua pandai merajuk. 
Cik Kasih 
Nama penuh korang?
Mohd Faizal Bin Ghazali 
Warna fav?
Biru 
Movie yang paling korang minat?
Taiyao no uta , Kung Fu Dunk.
Lagu yang memberi inspirasi dalam hidup?
Perlukah dan  Dilema Cinta Ilahi - Forheart 
Kata-kata semangat yang paling anda suka?
Jangan salahkan penonton jika stadium kosong sedangkan corak permainan tidak berubah dan tidak bermutu
Ucapan untuk ibu bapa anda?
PM nak mereka bahagia dan sentiasa ketawa. itu je. 
Jika anda seorang pemimpin,apa yang anda akan lakukan untuk negara?
Manipulasi minda rakyat supaya kita sentiasa berada di bumi yang nyata, impian dan angan angan akan tercapai jika usaha dan kerjasaman antara perlbagai pihak dapat dijalankan.  
Nickname anda dalam dunia blog?
Pendamba aka PM 
Blogger idola anda?
- n/a tak ambil siapa pun sebagai idola. Sebab PM buat blog dengan cara PM sendiri.
Haiwan yang paling ditakuti?
burung gagak, labah labah. haha sebab pengaruh filem. 
Benda yang paling dibenci?
Caj tambahan PTPTN 
Cik Beskod
Berapa kali anda mengunyah dalam sehari?
Menguyah =makan ea? 2kali sehari 
Kalau anda ade rm3000 dalam tgn anda nak buat ape?
Tukar fon yang rosak ni , yang balance nak buat perlaburan emas. 
Sejarah dulu dapat berapa time UPSR,PMR n SPM??
Kompom C 
Berapa tangki air liur dah anda bazirkan time tido?
Tak main la air liur. 
Guna shampoo ape? berkesan tak?
Sunsilk. ok je kot. 
Facebook ke twitter? pilih yg mana satu dan kenapa?
Facebook. mudah. 
Kalau anda tau emel n password blog saya, anda nak buat ape?
Delete blog anda.haha #gelak sopan 
Bantal tido anda ada peta dunia x?(air liur basi)
Bantal suci.tak de 




Ok PM da jawab semua soalan. oh ya. Sapa lagi yang tag nama PM dalam game ni? tolong inform.biar PMjawab soalan soalan tu. sekian

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

RinsyaRyc said...

love like this is mine! haha..

#asyik nak berebut dngan abang faizal je kan?

saya cello191 said...

byknya soklan..
ok..dh taw skit pasal PM..hehe

pinky_liscious said...

suke jawapan untuk blogger idola anda!!! no copy cat an an an.. :)

Kathy Tuah said...

fb mmg lebih mudah dr twitter sbb tu sy ada account fb je..kehkehkeh

Cik Kasih said...

hik3..suke!

..cik gugu.. said...

hahaha bntal gugu penuh peta dunia~~

Norlida Ramli said...

kesian pm sampai 3 org tny..haha
sama la dlu penah gak fail add math!haha

aimie amalina said...

haaa
hambek
3 sekali terus jwb
gud2

mimi suke biru jugak!

anamizu said...

soalan yg bab "SEJARAH dulu dpt bpe mase UPSR....." <---time UPSR dah ade sejarah eh?? hehe



luv,
cik ana

izamin said...

banyaknya org tag PM..

reenapple said...

ahaa... bnyak kan soalan tue???
hee.. sedikir sebnayak daa tahu pasal kamoo.. =)

kim heeruul said...

bnyk gak yerk duit belanje lu time sekolah..hik hk hik

Fara E's said...

benci jugak caj tambahan ptptn , haha

sha my heart said...

kena tikam dari belakang? kesiannya awak..

sabar la, ada la tu kawan lain yg lebih baik, kan? =)

Selendang Merah said...

wah bayaknya...like2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD