PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Avatar dan soalan

Hai pembaca blog pendamba, ni nak tanya pendapat ni, amacam avatar baru pendamba?pendamba design sendiri tahu tak.haha




Nak tengok traffik blog pendamba?rendah je

ha tiga avatar baru pendamba.ahaks.amacam? komen la. Selain itu,pendamba buka post ini untuk anda bertanya apa sahaja mengenai pendamba,apa yang anda nak tahu tentang pendamba insyallah pendamba akan jawab dengan jujur.


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

12 bicara cinta:

Ku Azhar said...

waa!!! UV tinggi!!! hehehe..cantik avatar..pandai design :)

Pendamba Mawar said...

sekarang kat ada google..kena bijak cara berfikir dan kreatif je..:)

FarhanahAdzlan said...

untunglaa pandai design avatar sendiri..otak ni xkreatiff klau bab2 mendesign ni..hahaha=)

Miss Dolce and Gabbana said...

aww.Avatar memang dah smart gila la weiyh.Tapi kalau resizekan sikit rupa avatar tuu lagi ok kot.Sebab bila size besar blog pendamba nampak macam terlampau crowded.Itu pandangan sayalah.Tapi kalau tak nak pun its okay sebab saya sekadar cadang ja :D

..cik gugu.. said...

cantek ler bro~~ jeles.

Miss Purple Ungu said...

kreatif la pendamba mawar ni :)

Rosalia said...

cntikla PM.leh la suro PM buatkn :) hihihi

Pendamba Mawar said...

rajin google..anda akan dapat source untuk buat semua ni..:) memang ada software la untuk buat ni..kita kena creative je nak letak mata rambut aksesori

Kathy Tuah said...

sy suka tengok benda2 yg kreatif mcm ni tp nak buat nya malas -.-'

pinky_liscious said...

wah..suke2!! kretip la pendamba nie... ade talent gitu..hehe

niesa said...

so creative

msredcheesecake said...

Kiut je avatar nya.... Masa tak cukupla nak belajar wat sendiri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD