PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Suka Bergambar di Tandas?

Hai pembaca blog pendamba mawar, kali ni isu bergambar dalam tandas pula dibangkitkan oleh PM, tak tahu la apa yang best sangat bergambar dalam tandas tu. bukan ke tandas tu tempat syaitan? nak bergambar ngan syaitan,itu ke motif nya. terpulang la. nampak suci kot sebab 'lightning' ngan 'cermin' agak memuaskan la di tandas.

kalau da macam ni rupanya ,tak payah la bergambar dalam tandas.ish buruk benor. pastu upload dalam laman sosial. dapat pujian haha. malu la abang tengok adik oiiii. macam da takde tempat lagi nak  bergambar.  PM akan kagum jugak kalau anda bergambar dalam tandas seperti dibawah










macam ni baru la cool nak bergambar
sumber google: toilet
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

22 bicara cinta:

Ku Azhar said...

kesiannye kt bdk2 yg ske brgambar kt tandas..hehehe...dlm nie dlm :)

khairul@kechik said...

tempat lain ade, tandas gak yg dipilihnya.heran2..

Miss Honeys Hasdi said...

huhu... lau dah bughok bebenor xyah la diupload gmbq tu.. hehehe..

widiea azira said...

perghhhhh jamban la plk..adeh!

z a z a said...

hah. relax je pakcik tu bace newspaper kt tandas

Zemint Firdaus said...

haha..omak aii..terasa den..
tapi xnampak lgsung gambar dlm tandas..den punya lah..

tapi yang kat atas tu melampau..mmg tandas setandasnya..kenapa tak posing sekali dgn berus tandas..?haha

Fendy said...

cantik2 tandas 2....hahaha

Eyda Syahida said...

hahaha sentap makkk.. tapi aku takdela snap kat mangkuk jamban tuuu.. aku kat cermin depan je.. hahaha

RinsyaRyc said...

--->depan cermin. kih3..

aiman fanboy k-pop said...

daaa jd trend daaa sekrg ye?huuhuuhuu...apalah!

farah hanim said...

hahaa
biasa la tu trend zaman skrg
ntah ape yg cntiknnye tndas tu
punye byk tmpt lg cntik bole amik pic :D

Rosalia said...

alamak terasa:( tp bukan la kt mangkuk tnds betul kt cermin je.

El-Janna said...

hahah betul tu^^
macam tu tem[pat tido pun boleh^^

sis92 said...

kadang2 rasa annoying jugak tengok budak2 gambaran kt tandas huhu

noraauliyya said...

haha isu jamban pulak .

Sleepingronin. said...

hahah...macam-2
semua tempat nak amik gambar...

..cik gugu.. said...

xde kje ke pe nk b'gambar kt situ.. plik3~

anamizu said...

sy tidak gemar bergambar di toilet =P





luv,
cik ana

OnE_NiEy ChAn said...

haha... penah la jugak buat, sebab cermin tandas tuh besar same je ngan dinding, huhu... tp nmpk singki jer... huhu... sekarang da tak wat da..dulu jer... zaman da moden btol, tandas pun gmpak kah

ieyza afieyna said...

bukan sebab nak bergambar dgn syaitan.. sangat sentap ayat itu..

sebab dlm tndas kan ada cermin, bole la betul2 tudung ke ape smbil snap.
snap dlm cermin tu ke

then xramai org xsegan sgt nak snap..
nak wt muke comel ke. haa

ala bukan pempuan je. laki pun ade ..

Farrah yong said...

bahahha , suka tangkap gmbar dekat bilik je ;)

Gadis mutiara said...

haha=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD