PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Berdua bermalam bersama Norlida

Hai pembaca blog PM, ada yang rindu PM tak? seharian PM tutup blog PM sebab nak gi dating dengan Ida alhamdulillah semua berjalan dengan lancar, PM dating ngan dia pun sampai kul 4 pagi jer, pastu PM suruh dia rehat sebab seharian da bersama PM hari ni.
ok apa pendapat anda tentang pengubahsuaian blog PM ni? ok ke ko? meh bagi sedikit cadangan, pendapat,komen untuk PM. Alhamdulillah dengan kerjasam dari Ida PM berjaya menyiapkan blog ni dalam tempoh masa satu hari. PM bukan expert nak design cepat cepat.haha

harap tak de la pembaca yang lari kan?baru sehari tutup blog miahaha.. ini je la yang PM nak update pagi pagi ni . PM da penat ni.undur diri dulu. as salam.
p/s: doakan untuk kawan paling PM mesra semoga cepat sembuh ok. PM tak nak dia sakit.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

Miss SheiLa said...

blog abg pendamba sntiasa comey.jeles.huk3.kbai~

ain najwa said...

blog PM kemas n cantik:)

ieyza afieyna said...

kemas dan cntik ;)

era kecik said...

kemas dan cantik PM :)

cik ika said...

sentiasa semart belog PM..

Idzanfashila said...

kalo mcm ni la. PM tolong buatkan skali. (kelip-kelip mata)

pinky_liscious said...

ok sgt...heheh...yg penting tak berat.. :)

Selendang Merah said...

blog PM cantik kemas sedap mata memadang...tak macam blog SM..teruk :)

noraauliyya said...

amboi..blink2 gitu ..

izamin said...

huhu.. comey2.. suke la blog abg PM nie... wrna biru.. favourite colour.. huhu

reenapple said...

tetiba saya rasa 1 feel kelainan..=)

RinsyaRyc said...

blog pm memng cantik dari dulu.. eheh.. *kalah blog rin.. = ="

yunZatie said...

bos janji nak ajr kn
?\

cik_tyha said...

semarrrtttt belog..tersusun rapi je:)

fierul said...

dh lawa dah .. tersusun rapi .. kemas dan ringan .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD