PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Diri ini artis

hai pembaca blog PM, jika entri lepas PM telah menjawa 33 soalan dari 3 orang blogger kali ni, untuk paper seterusnya PM akan menjawab 22 soalan. Ternyata nama PM yang pertama ditag. haha. Mekasih kerana ingat diri ini. PM akan jawab sejujur mungkin.
Adik Comel Pendamba
korang suka buat apa bila cuti ?
Main gitar, layan komik, main game PES dan baca buku. 
Suka warna apa ?
Biru 
cerita BINI-BINIKU GANGSTER best tak ?
Abang pun tak tengok lagi dik. kalau LIBAS memang best. 
Bila korang tengah bengang , cam ne korang nak cover ?
Diam 
korang lagi suka mana , ? MCD , KFC , PIZZA HUT atau MARRYBROWN?
KFC je bagi abg 
Buat soalan-2 macam ni , berbaloi tak ?
Sedikit sebanyak orang tahu tentang owner blog.berbaloi kot. 
Dah berapa lama korang BERBLOGGING ?
6 bulan setengah. 
First time masuk dalam dunia BLOG , apa perasaan korang ?
Blur, tak tahu nak menulis tentang apa. 
Korang suka makan rendang ?
Faveret la,kenapa?nak masakkan untuk abg ker? 
Masa raya aidilfitri hari tu , korang dapat duit raya ?
Dapat la, Abang pertama bagi RM50, abang kedua bagi RM50, Abah bagi RM 50, Makcik Pakcik bagi total RM 70, Jiran jiran datang rumah tak bagi.haha.. kira la banyak mana.
Perindu PM <-- Dia rindu PM 
Pandangan anda mula-mula masuk blog ni?
Pink!mesti awek. 
Anda rasa saya ni peramah ke tak?
Pemarah?ye ker?tak nampak pun pemarah. haha eh! peramah la.. oh.. memang peramah tapi kalau face to face awak mesti pendiam. 
Blog ni berserabut ke dengan benda tak penting?
kalau boleh letak feed blog PM ok gak.haha 
Berat tak nak tunggu blog ni buka?
alhamdulillah ambil penimbang tadi ringan je. campur ngan berat laptop ada la 2kilo lebih. laju dah loading blog awak 
Entry yang saya buat ok ke merapu je?
Buat la entri puji PM baru la tak merapu.hihi 
Apa yang perlu ditambah dalam blog ni?
PM rasa perasa da cukup, kalau tambah bebola ayam sedap jugak tu. eh ingat ni masak masak. bagi PM awak kena buat divider untuk asingkan post dan sidebar jer. 
Apa satu kelemahan blog ni yang anda tak suka?
Gambar Him, haha buang la #kejam. Frust je PM tengok.wahaha 
Kalau diberi pilihan anda nak tak kenal dengan saya?
Mestilah nak. 
Blog ni ada potensi tak untuk orang kenal?
Insyallah jika awak ada impian awak guna kelebihan yang ada pada awak tarik la pembaca. 
Patut tak saya berhenti je buat blog?
Patut. sebab awak tak pernah buat blog. awak menulis blog jer..haha.Jangan la berhenti. 
Penat tak jawab soalan saya ni?
Kalau PM cakap penat awak nak bancuhkan air untuk PM ker? 


Nah 2 set soalan sudah dijawab. siapa lagi tag PM cepat sementara mood ada nak menjawab soalan soalan dari korang ni. Ke nak PM buat segmen kenali diri PM.haha. ingat diri #Retis .sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

9 bicara cinta:

pinky_liscious said...

hehehe..cara jawab tu ade da mcam retis!! boley da tu...hehhehe

aimie amalina said...

ish2 pakcik ni
banyak betol owg minat aih
heheehe

pendamba kan
kekekee =]

RinsyaRyc said...

<---tak pernah tengok bini2 ku gengster

noraauliyya said...

artis la sangatttttt haha

Rosalia said...

PM thanks:)act utk feed tu kita pn terfikir tp tak reti nak buat. dan yg divider tu pn tgh mencari mcm ne nak buat:D hihi. btw kalau PM jmp dpn2 sy, sy ni seorg yang kepoh.hahaha

..cik gugu.. said...

ramai betol main game ni skrg...

Cik Kasih said...

jom buat segmen tuh..huhu

Norlida Ramli said...

rmainya peminat adik kembar sy ni..hehee

El-Janna said...

hmmmmmmmmm #untung la ade org tag/ keciwa:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD