PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tips Untuk Hensem Dan Cantik

Hai pembaca blog PM, ha anda tentu ingin cantik dan hensem kan?PM akan bagi tips ni.Tak perlu risau sebab tak perlu keluar duit. PM pun hensem jugak korang je taknak pandang.
ha tak cukup hensem ker?jom jadi kekasih PM.haha.. PM akan bagi tips ni anda boleh aplikasikan dalam diri anda ok. sesuai untuk lelaki dan perempuan.
STEP1 : Bangun pagi pastikan anda terus capai towel,masuk bilik air dan mandi .Jangan lengah lengahkan.
STEP2: Selesai mandi, sambil sambil pakai towel tu duk depan cermin.
STEP3: Amik masa hampir 10 minit tenung muka anda dalam cermin ,sambil berkata "hansem/cantik jugak aku ni" 
STEP4: Ulangi langkah 1 hingga 3 setiap hari.
Insyaallah anda akan mendapat apa yang anda impikan kehenseman dan kecantikkan hati dan rupa. Kerana kita memuji ciptaan Allah SWT. Kita semua harus tahu bahawa setiap ciptaan Allah itu adalah ciptaan yang terindah. tak perlu nak rendah diri dengan rupa anda sekarang. Yakin la bahawa anda juga hencem dan cantik.


Ala sekarang banyak krim kecantikkan boleh beli, atas kerajinan kita je. nak tido pakai la cream ke, masa mandi tu rajin rajin la cuci muka ke..jangan malas sangat. lebih afdhal rajin rajin berwudhuk ok. faham kan?maksud terisirat disebalik rajin rajin berwudhuk.


Itulah tips terbaru dari PM. sekian
p/s jangan marah tu boleh mempengaruhi kehenseman dan kecantikkan kita.haha
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

14 bicara cinta:

azie Cheesy said...

rupa paras x penting, yang penting hati yang baik, jujur dan ikhlas.. #erk

Rosalia said...

hahah.mendalam maksudnya tu PM :)

oli-go said...

berkesan tak ni?hahahhahaha

ieyza afieyna said...

cantik itu subjectif...

reenapple said...

tapi kita tak tengok cermin bila bangun.. hehehe

kim heeruul said...

boleh pakai gak..nk try ar..hii

sara zainol said...

sara bersyukur kerna allah berikan kesempurnaan wajah kpd sara ! tiada cacat celanya.. alhamdulillah.. selalulah kamu memuji kurnian allah kpd kamu ya ! ^^

RinsyaRyc said...

huwaaa.. pakwe aku. huhuhu.. = =

Selendang Merah said...

Sm nak try lah tip2 PM nie kut menjadikan...bila kita selalu berwuduk insyaAllah wajah akan berseri..suka ayat last tu..:)

noraauliyya said...

:-)

fierul said...

selamat mcuba dan selamat beramal .. hehehe

niesa said...

cantik...ensem...sume universal...

nenek sy ckp amalkan air sembahyang 5kali sehari

peacen (^_^)

niesa said...

cantik...ensem...sume universal...

nenek sy ckp amalkan air sembahyang 5kali sehari

peacen (^_^)

..cik gugu.. said...

da x lawa.. jerawat tetiba muncul kt dagu.. hahaha~


b'syukur dgn anugerah tuhan ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD