PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Tips nak dapatkan no fon awek

Pendamba nak senaraikan cara nak dapatkan nombor talefon awek .Idea dari pendamba takde cilok mana mana.
L=Merujuk kepada lelaki
P=merujuk kepada perempuan
CARA 1: Di Perhentian bas
L: Cik adik sorang je, Boleh pinjam fon
P: Nak buat apa?? *sambil tengok kiri kanan
L: Fon saya habis bateri nak antar mesej kat kawan saya
P: ok sekeping je.
#kompom dia sent kat no dia sendiri
Cara 2: Dalam Kelas / Bilik Kuliah
L: Eh awak ,boleh bagi no fon tak?
P: Kenapa?
L: Kita kan satu kumpulan ,nanti senang la nak kontek.
P: oh group?*thinking.. ok la.
#da dapat.senang.
Cara 3 : Facebook dan blog
L: awak.sy tak online la. bagi no la senang nak contact
P:ok.
#da dapat.




Ni la cara cara nak dapatkan nombor fon.hahaha. maaf la entri mengarut je. belum tentu anda dapat nombor fon jika anda guna tips kat atas ni. pendamba pun ada jugak mintak nombor fon.tapi pendamba mintak dengan cara elok. betul tak? tak caya tanya la siapa yang ada nombor fon pendamba.sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

19 bicara cinta:

kim heeruul said...

nk try la..hihi

...mommy jue... said...

haha... skrang nie terjah BBM je

Noraien said...

hahhaa,ade betol gak ea.



abam,maaf.dah lame xsinggah cnie.WIFI umah baru okay lah :)

header dah tukar baru.yg tmpat chat n follow pown sama kan.smart2 :D

reenapple said...

LOL... logik jugak.. p cam pompuan skang daa pandai.. huhhu

p/s-kita takde fon no dia???

sha my heart said...

mesti pendamba ni pandai mengayat, kan? hihi~

Ku Azhar said...

hehehe

fierul said...

hehehe pnah kena dh tpi ta bgi pon...sy mnta blik no die konon nti blik uat miskol..hehe

Rosalia said...

hahah:) tak nk bgla mcm tu.nty bf mrh.haha

cik najihah said...

mcm penah buat je

Ezad Skytech said...

haha...baik punya ni pendamba...haa..macam pernah try je..hee~

pinky_liscious said...

hehehe..amboi tips!! pernah wat ke tu??heheh :p

Nur Kahlimah said...

dah thu helah2 lelaki..huhu,
fb n blog tuu xleh blah btol..ske hti je,

Ana Farhana said...

tip tip yg biasa di guna pakai kn.. huu

justcallmeanis said...

waaa nak try jugak laa.. kahkahakah ! #takmemasal ='

**::CIKNUURUL::** said...

hehuu,..tips pendamba selalu buat la ni,.kan?kan?,.ekekek

..cik gugu.. said...

hahhaa kompem gugu x bg ;p

Khairul Rahman said...

rasanya macam da banyak number perempuan dekat kat hp ni..tp xde satu pon sangkut..haahaa

Mawar Biru said...

boleh jadi ker... klau jadi memang bsiklah

Ahmad Syarif said...

Yang ka perhentian bas tu..
Yang laki pun kena samun henset..kalau yang gurl tak tau la..

p/s: add facebook tak accept.. member kott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD