PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Warning, peringatan buat semua

hai tadi masa PM seronok google image terjumpa sesuatu yang menarik.jom PM kongsikan label warning yang cam agak kurang pandai la bagi PM
ada ke orang sengaja nak letak?

ni ubat untuk anjing, tapi tapi kenapa tulis 
"this effect use care when operating a car"
anjing memandu ke kat negara diorang?
tak pandai baca jangan guna produck, tapi macam mana diorang nak tahu tentang itu.

moves when used?tak paham betul

talk about manners?hahaa

siap kutuk presiden lagi

do not ear?ada ke orang pi makan?

ni PM tak tahu la gian sangat ke apa

Pengaruh cerita mr bean la ni

Sumber google: warning content

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

11 bicara cinta:

RinsyaRyc said...

ahaha.. ada gak camni...
be careful of bad language tu terbaikla..

noraauliyya said...

mcm2 pm niw .

shiema sufian said...

AMARAN!

missina said...

amaran yg tk match dgn bende yg di tujukan yerk,,,hehe

pinky_liscious said...

ade jew idea encik pendamba ni..heheh

..cik gugu.. said...

ehehehe dtg bwk warning jugak nih ;p

Nyamuk Terbang said...

haha yg kutuk president tue berani gila

kim heeruul said...

kah kah kah..yg ubat anjing tu mcm shial..hahahhaa..

nORDiyana said...

do not eat ipod ? ad org teringin ke ? hahaha . macm2 sekarang ni kan :)

ieyza afieyna said...

sebenarnye ape yg die cuba terang kan ade mksud lain. yela bhasa inggeris ni luas ..

yg jgn msuk dlm chainsaw tu pun peringatan untuk knk2.. org tua klo bgap xtahu la pulak. hik3..

yang dog tu pulak,, bukan dimksudkan anjing.. dog yg dimksudkan adalah ade satu alat pada bhagian kereta yg dinamakan alat pencekak @ nama lain nye collar,,

gmbar no 3 , tu no komen. org xthu bace mcm mne nak bace ek.. hee

moves when used > betul la tu,, kite hendaklah ubah kn bende ni lepas digunakan. merbya untuk knak2.. used kan past tent.. mkne selepas..


yg do not eat ipod shuffle tu mksud nye bnde tu xde kesan atau menghakis shuffle yg terdpt dlm bnde tu..


nyte ~~

Idzanfashila said...

mcm2. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD