PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Pecahkan gelas

Hai pagi pagi da pecahkan gelas?haha apa la PM ni, jadi nak ubati dan hormat gelas yang pecah tadi ni PM nak kongsikan koleksi mug yang agak comel la. kalau dapat sarapan guna mug ni gempak tu..











sumber google

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

Ku Azhar said...

yg terbaekk dr nikon!

Zulfahmi said...

Yang paling tak best nak minum ialah mug toilet tu...

Kalau bagi kat tetamu, gerenti fikir dua kali nak minum...

"hmm... dia ni, tak suka aku datang ke? Agak2, air dalam mug toilet ni bersih ke tak?... Shit!"

era kecik said...

hehehe,, cantik cawan tu =)

Rosalia said...

uniknye:) pm bg la stu kt sy.hahaha

Edy Fee said...

siyes style cawan2 ni..mana jumpe kompom aku beli

noraauliyya said...

yang last tu apa kes ?

KinosKoko said...

style2...seronok nyer kalo ada koleksi mcm ni

EYQASARA said...

comelnye.. toilet tak tahan tu.. adoiii... tak lalu... (^^)

Norlida Ramli said...

kreatifnya..haha

tapi yang tak bole blah yang last skali..gelas toilet..eee yuckkkk..haha

..cik gugu.. said...

aiyooo gelas bowl toilet tu rasa mcm kotor je. cpe la yg gune tu..

fierul said...

hehe mug hijau tu comel la ..

Cahaya Fajar said...

yg hijau tu comel..smile.^^

kim heeruul said...

yg mug jamban itu,membuat kan gua tak selera nnti..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD