PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Berkaca Mata Nampak Bergaya

Hai pembaca blog pendamba mawar, sekarang ni bila pendamba pi dating, eh silap awek pun tak de nak dating apa ye dak? bila pendamba hang out pendamba selalu tengok trend remaja sekarang yang suka benar memakai kaca mata yang glow tu, peh bajet hot gitu. Pendamba tak berapa minat cam tu sebab tak mau la nak cari publisiti lebih lebih ye dak?haha. kali ni pendamba nak kongsikan dengan anda koleksi kacamata yang agak unik la





Ni bahaya ooo...boleh rakam

gila style beb

Yang ni ada mp3 bluetooth

Ni ada mutiara, PM tak tahu la berapa harga ni
ni da macam besar sangat PM tengok


Nah boleh main lego beb..haha

amacam?ni baru la trendy, setakat pasar malam RM10 pastu jaja merata bergaya cakap kacamata mahal apa barang.hahaa
sumber google: sunglasses

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

18 bicara cinta:

Rosalia said...

tak suka la pakai. tak cool:P

fierul said...

wahhh y ptama tu mema lawa . hehe tapi lebih suka pkai y biasa :)

RinsyaRyc said...

--->tak lawa kalau pkai spek.. haha

reenapple said...

lol.. ingatkan berkaca mata yg biasa.. err.. tak cool la cermin mata cam tue.. =p

..cik gugu.. said...

ske pakai.. ahahaha~

Ana Farhana said...

waaa,bahaya nye bole rakamm..bhye2

cik ika said...

se kua gn ika pki cmni cnfrm ika jln jao2.hehehe

niesa said...

nsb tak de yg boleh tembus baju..

nuruhuda_329 said...

mmg bgaya...MEB kite pon pakai cermin mata...eh tetibe hahahaha :P

EyqaLuvender said...

yg lego tu cun!
stylo kot kalo pakai...
nmpk mcm kanak2 je..

yunZatie said...

xsuka lelaki pakai spek. x dapat tengok tepat anak mata dia. mencik mencik mencik!!

C i k P i p i T e m b a m said...

HAHAHA... yg kedua tu mcm lady gaga.. pastu yg boleh rakam tu bahaya .. kang dok pandang bnde lain . hakhak.. tp bagus jugak kan.. kot2 nk jd spy ke..

Farrah yong said...

<--- lagi comey .

okbai

Syahrinz said...

nice bro..its sunglasses or what?wakakakk.. :)

kunci locker said...

wah...style..aku nk yg blh rakam dan mp3 tu...nnt aku leh dgr lagu bila2 mse dan aku blh rakam pemandangan yg mne aku suka tengok tu...heheheh...ada harga tak??hehehe

ieyza afieyna said...

wah mcm2 style ade ye..

cntik2.. tapi ieyza xsuka pkai cermin mata. rimas. hee

anamizu said...

perhh! cik ana nak
yg boleh rakam tuh! :P



luv,
cik ana

♥ norlida ramli ♥ said...

hehe..malu la nk pkai..nnt jd tumpuan..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD