PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Cadar basah nak kena tukar la

hai pembaca blog PM, hari ni nak kena tukar cadar la, gatal nak sarapan ala english atas katil. Habis basah katil ku.hahaaha..oit bukan mimpi basah tahu. air tumpah pagi tadi geram betul.nak kena tukar. dah la pakai cadar bunga bunga ni.comel jugak.hahaha.. tapi kalau dapat cadar cam kat bawah ni fuh mantap kot.










ha gempak kot ada design cam ni.. mama belikan la PM cadar cam ni satu,.hahaha.. oh ya, air minuman tumpah tahu bukan air lain.ish
sumber google: sheets and blanket

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

21 bicara cinta:

ayuna ayuni.. said...

haha.

gempak habes design cadar....

:)

kalau dapat yang cam tu, syg kot nak bongkang lama2

justcallmeanis said...

hahha nak kena tukar jugak ni :D cool gile cadar dia

RinsyaRyc said...

<---ada simut busuk.. ekekeke

C i k P i p i T e m b a m said...

aiyakkk ! air lain air apa ? AHAHAHA ! NAKALLLLLL !!! geget mau ? lawa kot cadarrrrrr tuuuuuuuu .... apsal kt sini xde ?

aimaniman said...

sukanya yang ala2 ada youtube tue pastu yg ada pita larangan polis tu.. isshh gempak la cadar cam ni ari2 nak tukar

..cik gugu.. said...

nk cadar polka dots pink.. msti cute~

shida said...

stylo giler cadar2 tuh..hahahah~~~
suka!!~~~

nk tempah satu!!!

:D

fierul said...

mema tido atas lantai la kalau pkai cadar cmtuh .. hehe

Pn. Sheila said...

wow... mcm2 ye jenis cadar tu tp cantik...

Uchi kay-f @hmad said...

singgah sini wahai pedambamawar dri blog bulat mataaaaaaaaaaaaaaaanya! hihihi

Miss Nadya said...

cantiknyer...nak yg last sekali tu lah..:)

new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

Kathy Tuah said...

smart!

Dhia BellamiZam said...

cadar yg laz tu best...hehe

budakijaupendek said...

hehe
mcm2 jenis cadar ada.
kreatif sungguh ^^

Atiqah Wadiah said...

perghhh!!!cadar iphone tuh..bapak teknologi..huhu

era kecik said...

nak katil design iphone tu boleh? hehehe

Idzanfashila said...

kalo beli nk simopan gantung buat frame. boleh?
nk pkai syg la pulak. kih3~!

Opieneon said...

ish3...

ieyza afieyna said...

mcm2 jenis cdar ade ye..

tapi cdar pinkku tetap menjadi pilihan. hee :P

Ana Farhana said...

macam macam adaaa.. :)

noraauliyya said...

haha , mesti mahal2 tuh . gempak tul .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD