PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kalau Dah Macam ni Error

Pernah dapat error semasa menggunakan komputer? Jom PM kongsikan beberapa error yang PM rasa agak kelakar la.


haha ni memang meletup la komputer korang menunggu

pop up yang keluar ni bukan error ke?haha

where 'any' key?
keyboard yang not responding kalau tekan mesti takde kesan jugak

cuba baca ayat tengah tu " the operation completed seccessfully"
sedangkan error dia " unable to start" hahaaha

cam ner ?pelik jugak ni

what device?

error for operation completed?what?

pastu nanti kuar lagi error cam ni.haha

hurm ni pun PM rasa pelik tentang error ni

kalau bagi alien pun diorang lari balik planet la..sapa boleh faham ni?haha

sumber google:error pop up

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

ieyza afieyna said...

tak penah berlaku pulak mcm ni..

cik mate sepet said...

slalu gak..geram sngt kalo error!

cabutttttt! =)

Nyamuk Terbang said...

kalau gini aku cabut ja batery lappy

RinsyaRyc said...

*garu kepala..

♥ norlida ramli ♥ said...

yg error 1st skali x bole blah

shida said...

hahaha
yg 1st tu mmg xlogic lgsung...adeheii
:P

budak penjara said...

de gak berlaku cmni..ase cm nk cmpak je lappy ni..hehe

kim heeruul said...

haha..mcm2 eror ada..haha

myr amyra said...

tak pernah lagi dapat error cm nie... :)

widiea azira said...

dy dh xnk hidup la 2..p beli baru skg!!

era kecik said...

yang last tu klakar..
camne lah nak bace.. bahasa apelah yang dia suh kita bace? macamlah kita nie faham segala jenis bahasa.. hehehe

..cik gugu.. said...

hahaha sengal~

Gadis mutiara said...

lol=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD