PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Baru Naik Nafsu

Kali ni pendamba nak kongsikan sesuatu yang boleh naikkan nafsu anda. wah. Pendamba tahu semua menghadapai peperiksaan genting time tu la nafsu nak membaca hilang, berikut gambar yang boleh menaikkan kembali nafsu anda.



ley wat tangga sekali

menarik oooo

Bentuk cam kerusi rotan

Ni la transformers

Ha malam nyala tu

Santai je study cam ni

gempak gak cam ni

Dah macam litar lumba

Sumber daripada google : Bookshelves. 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

17 bicara cinta:

fierul said...

wahhh mema best. kalau ada cmtuh kt rumah saya mema tak keluar rumah la jwabnye . hehe

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

hohoho bukan main lagi...kalo mcm ni ade kat rumah ...rse nye ad yg xbgus pedamba..ade yg letak buku bwh tempat duduk...kan ilmu.ishh...apetah lg kitab2 suci..;)

niesa said...

secanggih mane pun rak2 buku ni kalau da malas nak bace tu tak bole buat ape.

manusia ni 2 je penyakit die sama ada R atau M tp yg jenis suka RM plk lain citenye..tepuk dada tanye iman

Bilal binti Robah said...

tajuk entry boleh mengundang double meaning
sila kurgkn peratus kelucahan pd tajuk entry ye

skdr teguran dari seorg sahabat
:)

anamizu said...

perhhh!
mmg stylo la!!
gile smart! :P



luv,
cik ana

pinky_liscious said...

wah...macam2 design ade.tak sangka..unik2 lak tu..ni kalo banyak duit leh la wat..hheeh

p/s: berangan nak yg macam tangga tu... unik kan!!!!!

Finaz Jaafar said...

PEHH MMG MMBANGKITKAN NAFSU ! STAIL GILA !

Kathy Tuah said...

kalau org dh malas nk baca cantik mcm ne pun mesti x jalan gak..cnth terdekat, sy sndiri..huhu

era kecik said...

woo.. manyak punya bagus maa gambar nie,, kretif tul la~~

kim heeruul said...

gua takut tgk buku bnyk2..
kalau komik tak pe.=p

Ezad Skytech said...

wahhh..kalau ada macam ni kat rumah..mmg tak keluar la..mengadap buku je..santai...hee~

Pn. Sheila said...

bestnyer klu kat umh ada macam nie.... :-) salam kenal, singgah n folo...

Miss Nadya said...

cantiknyer yg atas sekali tu..:)

new entry :: Diam Tanpa Kata ツ

..cik gugu.. said...

lau gugu da mls mmg xleh wt pe ;p

ieyza afieyna said...

wah.. menarik2..

tpi xbole pun nk buat semua tu.. mcm dunia hayalan je. hee

Edy Fee said...

menarik gler..kreatif

nur cahaya said...

stailoo seih..smart2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD