PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

segment : jalinan ukhwah bersama cik Atiera

Hai pagi pagi yang indah ni PM dah ditag oleh buah hati PM ni Ieyza Afieyna dalam satu segmen anjuran kawan beliau. dengan senyuman PM akan join segmen ni. kan nangis plak kalau PM tak join. Jom ramai ramai kita kenal sama sama blogger.


banner Segmen.klik untuk join.


izinkan PM kenalkan diri ya.

Nama PM Mohd Faizal
PM berasal dari Terengganu
Study Dah habis belajar, sekarang kerja sebagai.....
Pengalaman bercinta eh tak perlu kot.
Umur 21tahun kurang sebulan akan cecah 22tahun
Tarikh lahir 02 November 1989
Hobi PM yang utama mestilah internet,bermain gitar,menyanyi memang wajib kot sebab ada kaitan ngan kerja membaca segala macam buku.
warna kegemaran tengok blog boleh agak kot.
Sesuatu yang menarik minat PM adalah Cinta dan Madah


ok itu je kot, da cukup banyak tu. nak kenal lebih lanjut boleh je ikuti perkembangan blog PM. Ape pasal cam sama ngan Ieyza je? dah PM tiru dia.haha


Tag Teman PM


P/s: ehem awak nak join segmen PM tak? boleh jer klik banner Jika Kau Kekasihku kat atas sana..hehe
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

18 bicara cinta:

♥ norlida ramli ♥ said...

wah..kna join lah cmni..hehe

budak penjara said...

haa..tahun ko lahir sama cam aku..bezanya aku senior ckit dari ko..aku bulan 6 haha

APi said...

gua pun suka cinta dan madah lak..
boleh geng?

widiea azira said...

amat terharu sbb jadi buah hati no dua..hahah

anamizu said...

owhhh 2 november =P




luv,
cik ana

ieyza afieyna said...

hhehe, ade2 je.. hekhek
klo widiea azira buah hati no 2, ieyza ni no bpe lak ? huhu :P

smilenajah93 said...

haha ! join suda :)

RinsyaRyc said...

eheh.. kerja ambek anggur.. *psst, gurau jek.. kih3

Rosalia said...

owh PM umor 21 ea?bru tau. kene pgl abg ke ni? hihi

era kecik said...

wah !! nak join jugaklah.. hehehe

..cik gugu.. said...

ciss skandal lama!!

har har har!

Selendang Merah said...

wah bestnya segmen nie..

noraauliyya said...

3 buah hati 1 skandal lama.. 4 madu .

cik Atiera said...

hye!!!! :D

thanx sbb join! :))
salam perkenalan! salam ukhwah! <3

Telaga Putih said...

tgk sahabat jalinan ukhuwah! ^_^

YNA said...

salam kenal :)

faridah nazurah said...

singgah dari segmen yang sama jugak :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

holaulala said...

hai! singgah belog comel ni.. meow!! ske2!=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD