PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Pelacur Esklusif Sahaja PES

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
hai pembaca blog pendamba mawar, kita nak berbicara soal PES, memang salah satu ketagihan pendamba. Pantang ada masa terluang memang PES menjadi tumpuan pendamba. nak kata sangap tu takde la sangat, tapi bila asyik melayan memang best. Anda jangan la jadi cam pendamba yang gila kan PES ni ya. takut banyak masa anda akan terbuang buat aktiviti tak berfaedah cam ni.


setiap dari kita mempunyai nafsu muda yang sukar dibendung jadi apakah daya pendamba untuk menewaskan nafsu yang sedang rancak bergelora, yang mampu pendamba lakukan hanya lah mengurangkan aktiviti ini kerana tak mahu banyak masa pendamba terbuang dengan aktiviti yang tidak seberapa memberikan faedah ini. 
PRO EVOLUTION SOCCER 2011 ( PES)
ni la PES yang pendamba maksudkan, pendamba memang gila gila la main game ni faveret pendamba ni. jangan fikir bukan bukan ya.haha. game berkonsepkan bola sepak memang menjadi pilihan pendamba untuk diistall dalam lappy pendamba. pendamba tak nak cakap banyak tengok la screenshot dibawah.




sekian.sebarang aduan dan kritikan sila kemukakan diruangan komen.terima kasih

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

AesyaZealous said...

haha.

Nyamuk Terbang said...

haha tajuk hebat

..cik gugu.. said...

ahahaha gmbar best ;p

Maaruf Tanker said...

mmg game PES nie berhantu sial hahah

CikRangers (CR) said...

slamat CR x pandai main game.hihihihi

fierul said...

tajuk gempak je . haha

PinKy MoMMa said...

gambar tak hengat kan huhu..rupanyer game je adeh ;p

merahitujambu said...

huish..gambar mengerikan...igt apa laa td

C i k P i p i T e m b a m said...

hahaha . ku ingatkan PES tu apa . blur je mula2 . kahkah

kim heeruul said...

PES mmg gua kaku..
kalo dota boleh la..haha..^^

TrigYy said...

dop maen PES.. heheh. PES dlm PSP aku tu, dop maen2 pom.. hahha

adamainaa.com said...

hahaha. aku kaki gak main PES. hehe

reenapple said...

LA... game ka??
tak suka game football.. hahha

p/s-cantik kartun. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD