PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kenapa aku Deactive Tagged

Nak Tahu punca nya??






Ni la punca nya, Sedih tengok anak melayu dedahkan itu ini merata rata.. ni semua member di tagged pendamba. maaf bukan nak menjatuhkan maruah. Tapi malu tengok manusia sekrang terlalu ber'style' sampai lupa maruah yang harus dijaga. Pendamba harap tiada kawan pendamba di blog mahupun di facebook yang macam ni ok.

Maaf untuk entri ini.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

Eyda Syahida said...

sblm add tgkla betul2.. kan.. huuuu~ ;)

halidaRahman said...

erm betul lah tu.

fierul said...

huhu dorang ta malu ke ?

akilDAXemoMACHO said...

bagus lau kiter nak tegur org. tpi pendamba, jgn ler letak gambor mereka nih. kite lak yg menambah dosa.. hehehe.. tetibe je.. jgn marah ye.. tkut nanti kita lak yg kene tanggung :)

CikRangers (CR) said...

sebab yg sama nape CR deactivate ac tagged CR dua tahun yg lps..xtau ape motip dorang wat camni.plus dlm wall xde pricavy.sesape pun leh post pic lucah dlm wall kite.benci sgt2 part tu..

yunZatie said...

tagged meme xde privasi.. yg lelaki akn dpt pompuan sexy n sebaliknya..

cik najihah said...

tau xpe..tagged was tooo porn i think

syazwiena khan said...

bajet hot . haha :)
i dont mine . people change .

RinsyaRyc said...

>>tak suka nak upload gamba sendiri... kalo bleh tak mo.. takut kena santau.. ekekeke


bulatmata.blogspot.com

♫•♦NuHaBa♦•♫ said...

awal2 x buat ac tagged..

fiyya said...

mak uii..huhuhu..dorank fikir dowank cantik kowt=)..publisiti murahan..

..cik gugu.. said...

gugu xde tagged ;p

narumi sakura said...

huhu sume yng msuk Tagged ni macm kebnyakkn nye gile sex x tau la npe..mule2 Naru main msuk je..lps tu ramai yng add sume gmbr x senonoh pastu x bukk dah Tagged tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD