PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Web Lucah Baru

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Salam dihulur tak jawab dosa,law jawab sayang. ahaks cam mintak penampor je. ha! web lucah, kenapa pendamba nak berbicara lucah ni, buang tebiat ke hilang akal. kenapa la web lucah sering kali mendapat perhatian, tak dinafikan pencarian di google mengenai lucah sangat tinggi. Jadi pendamba berkenan untuk memilih tajuk ini untuk dibicarakan. 
Beralih kepada tajuk ' Web Lucah Baru' Jadi pendamba nak kongsi kan satu laman web baru. Agak keterlaluan itu je yang pendamba mampu lafazkan.
http://awexscumil.com
klik je link tu nak sangat web lucah. Kenapa pendamba marah sangat sampai bagi link web lucah? nak taw? meh kita tengok bukti bukti yang pendamba dapat dari sumber yang boleh dipercayai.


sumber pertama

sumber kedua

kenapa? kenapa?kenapa? keyword ni muncul untuk blog pendamba?blog pendamba bukan blog lucah la. sapa search ni ngaku cepat.pendamba bagi gula gula. Agak terkesima la bila pendamba cek benda alah ni tadi. Jadi pendamba nak buat penjelasan sekarang.

BLOG PENDAMBAMAWAR BUKAN BLOG LUCAH.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

12 bicara cinta:

Noorul Amera Adnan said...

wahh memang hot la entri kali nie. tapi sy budak bawah umur xboleh p tgk web2 lucah haha.

yunZ said...

sian kau..sabar je la.de yg jelez lah tu

..cik gugu.. said...

ERRR NK SEARCH CMNE EK?? XDE TEMPAT NK SEARCH PON... BLOG GUGU PON KNE CMNI .. X TAW CMNE DYOWG SEARCH..

Cik Asma BLuppy said...

haha.. sabar jela..

kim heeruul said...

haha..maybe kat entry2 lu yg lepas ada word sampingan kot..tu yg termasuk tu..

sha my heart said...

erm, ada sipi perkataan yg diorang taip ada dalam blog pendamba. cth taip fatin liyana xxx. kat blog ni kan mention pasal FL. so, naik la.

p/s: uii, dah tukar gambar2. bersinar mata cek. haha~

TrigYy said...

hehehehehe.... ish2.. korea tu sksi kot..

fierul said...

sabar jela erk . :)

Izzaty Ishak said...

Waaaah kemain eh budak-budak sekarang. Berlucah je keje kan. Kah kah kah!

Err blog pendamba sangat suci tau. Mana ada lucah-lucah. Tampaq satgi baru tau! :D

nurul diana said...

erkk awat diorg search yg bkn2 ?

Noraien said...

hehehheee...

sabar jela ea abam pendamba :)

Edy Fee said...

kahkah selamber post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD