PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Adik nak Abang gosok

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Selamat pagi pembaca blog pendamba mawar,pagi ni pendamba teringin untuk berbicara mengenai gosok gosok ni.. ahaks. Bab gosok gosok ni memang ramai yang suka terutama yang da ada pasangan, memang selalu la gosok gosok tika berjumpa. Tapi harus berhati hati law ganas sangat gosok nya boleh berdarah jugak taw, maklum la benda sensitif bukan boleh main kasar sangat.
Pendamba bukak hari ni ngan entri LUCAH ke? tidak la sebenarnya pendamba nak bercakap mengenai ubat gigi. Korang da gosok gigi belum ni?ish ish. pi gosok sana. dan guna la ubat gigi DARLIE. Baru gigi anda putih berseri dan tidak lagi berbau serta yang paling penting, seperti tagline DARLIE ' All Shiny White' Insyallah gigi anda akan putih serta bersinar sinar.
Pendamba ni gila ke?update sal ubat gigi? ok pendamba jelaskan kenapa isu ni pendamba bicarakan. sebenarnya pagi yang sangat indah ini pendamba telah mendapat Buffered Earning yang kedua dari NUFFNANG mau tak gembira. ok la selepas kecewa Buffered Earning pertama da jadi Metered Earning. Terima kasih pihak Pengiklanan Darlie kerana sudi memilih blog pendmaba untuk beriklan. 


PENDAMBA DAPAT BUFFERED EARNING LAGI....
Bukti la kot anda kata pendamba ni sembang kosong je.. ahaks.. sekian.jika sudi komen la entri ni.
P/s : lagi dua ari segmen akan bermula. nanti kan.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

9 bicara cinta:

Ku Azhar said...

terbaek!!! klik2!! :D

..cik gugu.. said...

hahahah gosok2~

kim heeruul said...

haha..meh sini gosok gigi gua nie..haha

yunZ said...

gosok jgn x gosok

fierul said...

wahh.. taniah2 :)

yad'z said...

dop pehe earning2 bagai ni hoh.. hahaha

Muslimah Optimis said...

hehehe.. MO pon pakai darlie jugak. tapi yang tutup hijau tu.. tak sedap pakai ubat gigi lain..

tahniah dapat BE

Edy Fee said...

hampeh je beruk tu..[andai memilih

I do I need Iman said...

oh kesian mawaar tak tahu pape sal iklan bende bnde camne ;).

tajuk semakin panas nmpk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD