PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Macam good good je

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai pembaca blog pendambamawar, macam mana hari ni ada yang ngah 'good good' ? apa yang pendamba cuba bicarakan mengenai sesuatu yang agak perlu la bagi blogger. Entri ni pendamba tujukan buat pendamba sendiri dan semua blogger yang sudi baca entri ni.
Sesiapa yang masuk blog pendamba dan selalu tinggalkan komen pada entri pendamba? mesti anda perasan bukan yang pendamba tak membalas komen anda. Jadi komen anda tu pendamba baca ke tak? kenapa tak de respon law pendamba baca.
Ok biar pendamba jelaskan kenapa tiada respon dari pendamba mengenai komen anda di entri pendamba. Sebenarnya setiap komen anda pendamba akan baca dan kadar segera pendamba akan menuju ke blog anda untuk melakukan perkara sama. Jadi jangan risau jika anda komen entri pendamba. kerana pendamba akan melakukan perkara sama. Anda mesti mahukan entri anda dikomen kan? begitu jua dengan pendamba.
Jadi sebagai langkah untuk permainan ' win win situation' apa kata kita saling bertukar pandangan dan pendapat. Anda senyum pendamba jua senyum. Sekurang kurang nya jejak yang anda tinggalkan di ruangan komen sedikit sebanya akan kekal disitu. Mana tahu rezeki anda ,komen yang anda tinggalkan akan menarik minat blogger lain untuk terjah blog anda.
Mengenai komen pendamba bukan memaksa anda untuk tinggalkan komen, tapi pendamba akan beri keutamaan khas buat blogger yang sudi tinggalkan komen pada entri pendamba, pendamba hormat anda sebagai tetamu di blog pendamba. Jadi sudi sudikan lah tinggalkan komen. Penulisan pendamba tidak lah sehebat blogger lain. Tapi insyallah pendamba takkan buat entri 'kosong' . Pendamba pun baru lagi dalam dunia blogging silap salah harap anda tegur.
Selam blogging dari pendamba. semoga kita terus maju dalam dunia blogging.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

31 bicara cinta:

Maya Lisa said...

au chak !! hhihi.. bagi maya kan pndamba comel, maya suke dengan pengomen berbanding pengikut yang hanya follow tapi tak komen pun blog kite... ( tapi maya sayang follower maya lah ) hihi... gila pengomen berbanding pengikut ^^

..cik gugu.. said...

betol2~ setuju ngan n3 ni 101%..

✿Cik aYusE✿ said...

sy x kesa cmne p0n aslkn 0rg sudi sggah bl0g sy pon da 0k

nurul diana said...

suke entri ni , Sorrylahh da lme x jenguk :(

Kathy Tuah said...

sy pun tengah amalkan cara mcm ni..hihihi..

reenapple said...

setuju.. ehehe

Idzanfashila said...

agree with dis entry :)

RinsyaRyc said...

hehe..

<<kaki komen.. ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

Nizam Ijam said...

bobobobobbooyyyyy terbbbaiiikkk!!!hehe

kim heeruul said...

gua readers tetap lu..=)

saya cello191 said...

sy dtg komen nie..hehe..

tak rugi kalau kita komen,share pendapat dgn org lain kan...^^

Lutfie Tutorial Blog said...

thnks i like this

Nur Syahid said...

cute blog pendamba......hyehye,salam perkenalan k..........hehehehe,tumpang laluuuu.............weeeeeeeeeeeeeee

Cik Siti Aziz said...

cik pon mcm tu jugak..huhu
kita msing2 nk eratkan hbungan sesama blogger kan?tp kbnyakan la suke jgk jd silent reader(mcm cik)..hihi
tp tu dlu..insyAllah kita akan jumpa di entri pndamba strusnya ^_^

p/s: x tepat lg jwpn pndamba^_^

**::CIKNUURUL::** said...

setuju,..sam ela ngan CN,.komen2 kwn2 ade kala balas,ade kadang tu xbalas,..dn lps je sape2 yg msuk komen,otmatik CN akn terbang ke sane,.adil bukan?,.CN mmg suke kan keadilan,.hehe,.



wee,lame dh xsinggah sni,.dh kaler lain,.cumel,.hik3,.

Cik Zety said...

wahh, entri yang menarik :)

Liyana said...

mmg ssh org nk komen blog sy, atau mrka mg tak bace pon blog sy ekekeke

Ain AyiEn said...

setuju :)
kdang2 mereka yang follow blog kita langsng tak baca apa yang kita tulis , silap2 kita tulis kita yang baca.

Fujiwara said...

salam jengahh :D

Acid+ said...

Aku just nak cakap satu jer.
Ko try tukar setting comment ko..bagi orang luar pun boleh komen..maksud aku>anymos,name/url... not every body have blog or google acc kan?

NaUrAh♥ShAzWaN said...

that's right laa ((:
setuju sangat ((:

ayuna ayuni.. said...

masih baru lagi dalam berbelog ni

tp, serious, kalau orang komen ni, kita akan rasa berbesar hati, mcm kupu2 menari je lam jiwa ni.

walaupun org tu cuma komen " :) "

eum....:)

ima althafunnisa' said...

saya pown kalau terjah blog orang, akan komen kat entry dia yang menarik.. :)

so,u'olls.. meh komen kat blog saya.. nanti saya komen kat blog korang plak.. hik3

Nyamuk Terbang said...

sma r aku jarang reply komen
yg pnting jer aku reply
tpi yg psti aku akn komen blik org yg komen entry aku

RinsyaRyc said...

reply arr.. suka meripley.. ek? me reply? huuu

http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/ranking-drama-korea.html

→![N.I.N.A]!←™ said...

entri ni best , ni yang rasa nak komen selalu . hehe
have a nice day ! ^^

hyz said...

cara anda sama dengan cara sy.. hehehe

Noraien said...

wahhhh,nice entry !

setuju setuju !

klu yg datang komen,mesti akan komen balik kat entry dia..so fair laaa kan :D

Amalina said...

Lina pun tak berapa suka org yg follow je. Btw, Lina punya dashboard tak berfungsi selama 3 bulan, blank je. P.M boleh tolong? Huhu. Nak tgk updated org pun susah woo

Mawar berduri said...

dh ramai yg lahirkan pandangan .. mawar dtg kali ni cuma nk sampai kan yg entri ni _______ betol betol kenyataan dlm dunia tnpa suara ni ^_^

fierul said...

hoho suka entry nie . hehe . sgt2 suka bila ada orang yang komen post kita kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD