PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Masih Ingatkah


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
soalan pendamba sapa lahir tahun 80an dan 90an? tentu anda masih ingat kepada Shi Xiao Long dan Kuk Sio Man. Apa ? tak kenal? meh pendamba kenalkan mereka dengan video di bawah

Macam mana? sudah ingat pada mereka? 'budak botak yang pandai berkungfu' , mereka berdua ni merupakan pelakon kegemaran pendamba masa kecik dulu. Hebat oooo dulu masa kecik kecik suka sangat tengok cerita cina kungfu, hantu lompat lompat. ni sebelum zaman penjajahan KPOP la. Entri kali ni pendamba nak selitkan beberapa keping gambar diorang.

Shi Xiao Long

Kuk Sio Man


Ini mereka berdua pada zaman kegemilangan mereka. nak tengok mereka sekarang? hasil dari google pendamba hanya dapat gambar mereka yang terbaru pada tahun 2009 iaitu  dua tahun lepas.





sekian sahaja entri untuk kali ni.. nak sambung tengok Shaolin Popey 3..

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

9 bicara cinta:

kotak bulat said...

comel je dorg.. heheh

TrigYy said...

minat dua org ni jgk.. da besor rupenyer.. hehhe

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

da besa da dorang ye ")

~Kirin Selama Perak~ said...

cerita feveret ni !
sangat style kalau dorang ni blakon..
tgk banyak kali pon tak jemu
:)

Nurul Mazni said...

dulu pun suke sangat layan citer cina kungfu.. especially budak 2 orang nie.. dah lah yg pandai kungfu tu comel.. tak sangka dah besar hensem pulak.. huk3..

kim heeruul said...

gua rasa gua mcm pernah tgk cite depa..

Cik Asma BLuppy said...

bdk2 ni memang cute kan... comel! da besar mkin smart lak tu...haha

I do I need Iman said...

wuhaaaaaaaaaaaaaaa. faveret neeeee!
comel gilak dorg. jles3

..cik gugu.. said...

gugu mnat kuk sio man~~~ bangang2 je dy blakon ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD