PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Apa Pendapat anda

hai pembaca blog pendamba mawar, petang ni pendamba nak mintak pendapat sikit mengenai blog pendamba mawar, tulis je kat ruangan komen tu ea. Yang pertama background




apa pendapat anda background ni berbanding background stripe pendamba yang lama. Kenapa guna ini? jika anda perasan dalam kotak tu ada pendamba edit tulisan PM yang membawa erti PENDAMBA MAWAR. Sebenarnya pendamba dalam proses nak bentuk blog pendamba ke arah identiti pendamba sendiri.


Kedua nya mengenai Header, anda ada suggestion untuk header pendamba tak?hehee. Pendamba tak pandai sangat nak design design ni. Tapi semua header pendamba buat sendri je.  Mungkin ada cadangan? boleh je kemukakan.


Dan yang terakhir pendamba rancang nak reka satu logo la untuk blog pendamba , ye la mungkin boleh digunakan sebagai banner blog ni. Dan juga salah satu penjenamaan blog pendamba ni. agak agak apa yang sesuai untuk logo blog pendamba ya.


Ya ini saja pendapat yang pendamba nak mintak dari pembaca blog pendamba. Pendamba masih baru dalam dunia blogging masih mentah dalam selok belok dunia blog. Jadi segala kekurangan pendamba harap dimaafkan. sama sama la kita berkongsi jika anda ada ilmu ya.sekian.




THANKS FOR READING ♥ COMMENT

14 bicara cinta:

M Firdaus Mohd said...

background dah cun.
header tu mungkin kena adjust skit la..photoshop sana skit, sini skit. ok cun.
kalau branding, nama pendamba mawar tu dah cun gila dah. smart.

p/s : saya pun baru belajar, kalau salah jangan tidak ditegurnya. :)

yui92 said...

header bagi sopan sikit..hehehe

Maya Lisa said...

maya suka background ni ~~~ tapi kalau header.. humm... ape kate lagi kreatif dan tak une banyak warna ~~ lagi cool !! hihi


tu je tu je ~ logo ye ? urm.. STUJU !!

nurul diana said...

okeyy :)

aiman fanboy k-pop said...

blog daa smart..pnuh ngan idol kpop dalam versi kartun..haahaahaa...
boleh nak suh buat header satu?comel walaupon simple,,,

msredcheesecake said...

background mmg dah best, header kalau bright naik la atas background ni..

Saiazuan said...

header comel, background simple.. warna2 dia pn ceria.. :) logo? nak senang buat short je, mcm TBJ stands for teratak budak jiwang

reenapple said...

background daa okey... simple as your way...

header.. ubah yerk.. rasa macam tak kena warna-warni... hehe. should be in 3 colours... suggest je... kita pom tak expert sangat..

C i k P i p i T e m b a m said...

kalau namanya teratak budak jiwang , kita terbayangkn kartun majalh APO tu ... kan ada mamat nsem rmbut panjang ... hahaha ... letak kartun tu maybe sesuai .. tuu utk header... kalau kaler , bg la kaler jiwangg ... full purple , or pink , biru boleh tp guna biru turqoise ... mngancammm !

Rosalia said...

ok je cuma header bg gempak sikit :) yg lain perfect:)

mizz_blur said...

cantek n cun..x yah tuko ler...sume ok dah...:)

..cik gugu.. said...

betol.. should be ada 3 kaler je..

Noraien said...

nak suggest,klu header cuba try 3 colour jee?nak tengok cool tak..header skrg nie okay aje..just bagi suggestion :D


ehemm ehemm,abang PM xnak ke wat AWARD khas tok follower?hhahhaa >_<

echa takashimaya said...

background ok da rasenye sebab soft je colour. nak bace pon tenang je.hehe.cuma header tu kurang kan sket colour. guna 3spot colour je kalau boleh.hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD