PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Awek Ajak Main

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Selamat malam semua pembaca blog pendamba mawar, maaflah hari ni pendamba tak mengupdate entri baru kerana letih bila diajak main. Bukan malu tapi segan , maklum la pengalaman pertama main ngan 'gadis terengganu'. Merah pipi jugak la. pendamba nak cerita sedikit je tentang kisah ni maklum la pengalaman masih belum banyak untuk berbicara soal ini.
Port yang kami pilih memang agak esklusif la, resort taw fuh memang dasyat nasib baik la ada aircond law tak berpeluh jugak la main lama. Dua game nak bagitahu kat anda bukan sekejap nak kejang kaki tangan buat keja taw. Walaupun dua jam masing masing melalui pengalaman pertama hasilnya agak gembira kerana masing masing dapat merasa nikmat kepuasan bermain.Pendamba berharap dapat bermain dengan mereka lagi.
ni la game yang pendamba maksudkan. main bowling , sangat sangat gembira dapat keluar dengan mereka. dan berharap dapat kuar lagi lain kali. bukan senang pendamba nak kuar ngan awek ni maklum la pendamba ni pemalu.hahaha.. cam mintak pelempang.



Entri kali ni pendamba tak nak berbicara dengan banyak kerana pendamba sangat letih. Jadi layan la 2 3 keping gambar yang pendamba selitkan ni ea.
dari kiri : 'budak sesat', Edie , Eyda, Asma dan Azie

3 awek cun

budak sesat nak tnjuk skill..haha

dan keputusan perlawanan??
Dimenangi oleh Edie..haha

Sekian Entri dari pendamba, tak nak la berbicara pasal Mc'd hahahaha

Mereka yang pendamba sayang

EDIE
ASMA
AZIE
EYDA

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

Noorul Amera Adnan said...

wahh tahniah edie. ajak awek terengganu je ke. bla nak mai perak plak. main boling kat sini lalalala

Pendamba Mawar said...

segan plak pendamba tak pandai main

.bLoG aKu KaN. said...

bile nk ajak awek negeri sembilan pulak????

Saddila said...

cisss -___-''

Nyamuk Terbang said...

suh edie lawan dgn aku plak weyh
pergh hbat dia nie

kim heeruul said...

wah..best la dpt hangout dgn blogger..

cik Beskod said...

ahemmmmmmmmmm2

first mcm lain mcm je entri nei ahha..tapi memang dah jangka metsi ada maksud disebalik tu saje nak ksi saspen kan ahhaha

TrigYy said...

rmai plk ungumpat ak dlm ni.. lalla..

kim salam kt edie tu.. haha

Cik Asma BLuppy said...

wah... cantik nye edit pic! hehehe..

fierul said...

wahhh mema terer la edie tuh . saya mema tak reti main bowling nie . hehe

Pendamba Mawar said...

ni blog edie k blog pendamba?hahaha..edie selalu lawan omputih sebb tu ye hebakkkkkkkkkkk

kunci locker said...

ok...lme gile aku tak maen...ish..nk maen gak...nk join... (main bowling bkn maen lain) okbai...hahaha

tahniah edie...blog ni dah bertukar kpd blog edie sjk die mng bowling...hahahaha...cpe soh ckp edie mng..kn dah tukar blog edie...ehehehe

*terpanjang lak komen aku..haha

Edy Fee said...

tajuk gempak je ko! ehhehe
hurmm layan lame tak main bowl

..cik gugu.. said...

huaaarrrgggghhh nk p gak~~~

azie Cheesy said...

pendamba hebak maen boling..hehe x tahniah pd edie yg jd femes kt entry ni..heeee next time bowling lg k!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD