PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kayif.com Down

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hai pembaca blog pendamba mawar, kali ni izinkan pendamba berbicara mengenai seorang blogger. KAYIFDOTCOM kenal ke tak? anda warga Sahabat Blogger? Jangan tipu jika tak kenal beliau. kenapa pendamba tak puas hati sangat ngan dak kayif ni. pendamba akan jelaskan serba sedikit mengenai ketidakpuashati pendamba terhadap beliau.
Kenapa Blog Tak Update?
Pendamba pelik dia terus stop update blog apa yang tak kena? ada masalah ke? atau fokus pada pelajaran mungkin. kenapa berhenti? cam na pendamba nak baca entri kayif lagi? best taw penulisan dia. 
Kayifdotcom dah bersara dari dunia blog?
Ha ini menimbulkan persoalan kepada pendamba. kot kayif da bersara kot.hahaa. gelak jahat sebab musuh pendamba da hilang sorang. sebelum ni ada dua orang musuh pendamba , KAYIFDOTCOM dan KIRINSELAMAPERAKDOTCOM amacam gempak tak nama diorang. tengoklah musuh pendamba kedua duanya dah berdotcom.
Kenapa Pendamba tulis pasal Kayif?
Untuk pengetahuan anda Kayif ni merupakan sifu pendamba.ok dari segi mana? dulu pendamba suka baca penulisan beliau. sangat kreatif ok. korang ley je terjah entri jiwang dia. fuh best best. dan sekarang pendamba da sombong. tegur pun kadang kadang je. haha. takdelah pendamba tak nak ganggu orang sibuk belajar. Jadi pendamba bentuk blog pendamba sendiri. jika diawal blog pendamba ni muncul dua orang musuh ni sering menjadi kauter pertanyaan dari pendamba. Tapi sekarang, pendamba usaha sendiri untuk mendapatkan sesuatu. 
Pendamba harap kayif dapat la update entri baru. seronok baca penulisan dia. sekian.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

12 bicara cinta:

fierul said...

untunglah ada sifu :)

merahitujambu said...

ada sifu..sy sapa eh..eh

TrigYy said...

entri dia jiwang2 kan. tp syok bace.. exam kot.. huhu.. trigyy [dot] com

Edy Fee said...

bgusnye ade senior feveret tuk rujukan.hehe

Noorul Amera Adnan said...

thanks :) knpa sy bru tahu blog beliau nie hihi

C i k P i p i T e m b a m said...

sumpah x kenal kayif . hakhak

KyêrulL said...

Alahai.. terharu plak aku.. hiks3.. aku mana ada org kenal.. yg kenal semua kawan² jer :) neway thanks.. aku sebenarnya bukan berhenti blogging.. cuma 'masa itu emas' aku terpaksa dahulukan apa yang perlu untuk capai impian hidup aku.. insyallah.. kelak pasti akan berUPDATE kayif.com tu.. bila belum pasti lagi.. terima kasih sekali lagi sebab kenalkan blog aku kat pembaca ko hee :D panjang plak dah aku type hee :D

Farrah yong said...

heheheh , seseorang itu kalau da sayang blog , jarang sekali nak bersara okay ;)

yayath said...

nak terjah ke sana la..1st time dgr nama :)hehe

yad'z said...

pendamba= kayif= jiwang! hahaha

Nyamuk Terbang said...

tgh tnggu pendambamawar.com neyh

echa takashimaya said...

blog Kayif.com best!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD