PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kejutan Maxis



Hai pembaca blog pendamba mawar, hari ni pendamba ingin berbicara mengenai salah satu syarikat gergasi komunikasi di Malaysia, jangan semua tak tahu bahawa syarikat komunikasi terbesar adalah MAXIS bukan nya celcom mahupun digi. Maxis adalah pengendali talian 012,017 dan 0142.


Apa yang pendamba ingin bicarakan adalah megenai salah satu produk MAXIS iaitu MAXIS HOME BROADBAND  , kita lihat carta, kualiti broadband MAXIS berdasarkan liputan .Kelajuan broadband MAXIS adalah 15 kali lebih laju daripada internet biasa yang ditawarkan syarikat lain.
dan! kenapa kita perlu menggunakan MAXIS BROADBAND.


Liputan lebih meluas 
Mempunyai banyak pakej mengikut kesesuaian pengguna
khidmat pelanggan 24jam
Rebat istimewa untuk pengguna pospaid.
Jadi pendamba sarankan penggunaan MAXIS BROADBAND diluaskan di Malaysia. Dan kepada Nuffnang , terima kasih kerana sudi meletakkan MAXIS BROADBAND sebagai buffered earning  di blog pendamba mawar.

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

10 bicara cinta:

aiman fanboy k-pop said...

kita pon guna maxis broadband jugak..^^

ieyza afieyna said...

wah,, dpt BE..
BE nye.. huhu..

erm,, tpi kt cnie slow la mxis. celcom laju. hee

fierul said...

hehe dh ta bole pkai berukband sbb dah blacklist dah . bb celcom tak bayr . huhu

Fara E's said...

nak BE jugakkk

salwaismail said...

syoknya dah dapat! :D

Edy Fee said...

hahaha dah terminate dua bulan lepas..hurmm yeah murah jugak la

nurul diana said...

setia pd yg satu celcom berok bin ben 10 , hehehe

kunci locker said...

guna maxis berukband gak..tp cpt sgt abez limit...lom setengah bulan dah abis limit...aku tak tgok vdeo or download vdeo pn...grrr...layan blog n fb pn blh limit cpt...hahahha

ppe pn mmg mxs lg bgs dr yg lain tp lbh byk mkn duit...hahaha

cis dpt BE lg...aku tak dpt2...sedihny...grrr...

ayuna ayuni.. said...

wah...!!!!


mcm best! tp, kite guna celcom ah....

hehehhehe

kim heeruul said...

perhhh..dpt be lg..tahniah..masyuk la ko yerk..hihi..
gua guna celcom broadband ..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD