PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kau Ingat Kau Bagus Sangat

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

hai pembaca blog pendamba mawar, pendamba ingin berbicara mengenai sesuatu yang sangat mudah, tapi seringkali menimbulkan permasalahan diantara kita. Agak agak apa yang pendamba cuba bicarakan? Pendamba ingin meminta jasa baik anda untuk memberikan pendapat mengenai blog pendamba ni, apa yang kurang apa yang tak patut ada anda boleh luahkan di ruangan komen.

CITARASA

ok itu permintaan pendamba dari anda , sekarang kita beralih kepada tajuk yang pendamba ingin sampaikan. Bicara pendamba kali ini menyentuh mengenai 'CITARASA' . Apa itu citarasa? secara ringkasnya apa yang pendamba boleh terangkan kepada anda adalah, citarasa sebenarnya merupakan keselesaan atau apa yang kita suka dan apa yang kita tidak suka. secara umumnya kita tidak dapat mengawal dan menidakkan citarasa seseorang.

Tapi! seringkali  menjadi permasalahan bila soal citarasa manusia seringkali didebatkan, kenapa suka itu kenapa tak suka ini. semua ini Citarasa, jangan pernah kita persoalkan kenapa anda tak suka ini, dan kenapa anda tak suka itu. Kenapa soal ini menajdi pilihan pendamba? kerana dalam blog sekarang pendamba melihat pelbagai ragam blogger untuk menaikkan traffik dan sebagainya. 

Jadi! jangan persoalkan kenapa mereka menggunakan cara tersebut kerana itu cara mereka, mereka  nak main follow mollow ke, apa ke terpulang pada mereka. Anda jangan menilai mereka kerana aktiviti itu kerana anda tidak layak sebenarnya untuk menilai mereka. Jandi blogger yang berpegang pada impian asal anda jangan anda mula angkuh bila blog anda mendapat sambutan. 

Akhir kata dari pendamba jadi la blogger yang dihormati bukan blogger yang dibenci. sekian.

Mintak tolong sertakan pendapat untuk blog pendamba juga ya.

Segmen pendamba akan bermula dua hari dari sekarang 

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

13 bicara cinta:

FIPPER TONGGEK said...

sokong sokong ! :D

SHINing ahnys said...

sokong sangat2. itu hak masing2 macam mana dia nak up kan traffic or nak kumpul followers. ada yg suka kutuk2 bloggers yg gemar follow mollow nie. biarkan aje lagi bagus kan.

..cik gugu.. said...

betol~~~ len owg len citarasa..

blog pendamba udah ok lah.. cursor cumil ;)

fierul said...

makin lawa blog nie . kool je . hehe .
btol tu sy stju gan pdapt pndamba .

Noraien said...

sokong sokong sokong pendapat awak !

jadi lah diri sendiri,bia laaah ape org lain nak wat,tue hak mereka..jgnlah menilai mereka dengan pandangan negatif ! (:

p/s: blog makin cantik laaaa,jeles ~

I do I need Iman said...

bagi mwr kan. dulu lagi comei. tpi mwr dah lupa yg mne....
hahah. ne korea kot. psl tue mwr kurg minat, ;).
lagipun mwr nak tutor nnti kalo ade mase ;)

robowtasmara said...

uihh penuh dengan jun-ki, hehehhe, ayat "jadilah blogger yang dihormati bukan dibenci" tu terbaekk~! :D

SHAFIQ HASHIM said...

Banyaknya Artis Korea..Hehe

kim heeruul said...

setiap org citaraasa len2..^^
blog semakin cool bro..keep it up..^^

♥ Nazratul Hidayu ♥ said...

rambut aje sama hitam , hati laen2 kan . terpulang . hehe ~

reenapple said...

sokong3... masing-masing ada hak nak tulis...post or whatsoever mengenai blog diorang... plus blog masing3... suka hati la kan...
blog anda getting better.. keep it okey...be urself dalam berblogging

kunci locker said...

oh...ok..nk share ni..dah like...heheh...

noornazuha said...

sampai skang pun masih tercari cari identiti sebenar dlm berblogging..x nak dianggap blog syiok sendiri plak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD