PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Gambar Awek Terlekat Gula Getah

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




Selamat pagi pembaca blog pendamba mawar, pagi minggu yang ceria entah kenapa pagi ni pendamba tersa nak pi beli Wrigley 5 gum ngan kamera Sony. ada orang nak belanja tak? jika sebelum ni pendamba gian nak pi beli Darlie
Sila klik sini
Entri ringkas pendamba pagi ni mengenai Kamera dan Wrigley 5 Gum je.


Amacam ada orang nak belanja tak??smart ooooo

Sedap ni yum yum.

Nah sekali lagi pendamba buang tebiat buat entri cam ni.kenapa??sini..berita yang mengejutkan pendamba.


Pendamba dapat Buffered earning lagi. Alhamdulillah selepas Darlie ASW masih setia di blog pendamba, Pagi ni pendamba dikejutkan oleh Wrigley 5Gum FB Game Launch Sept dan Sony E-mount NEX-C3. Alhamdulillah.. ADa jugak yang sudi beriklan. Dan Terima Kasih Pihak Nuffnang

p/s: Buat orang yang nak ke nilai tu semoga selamat sampai.


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

8 bicara cinta:

Cik Asma BLuppy said...

wow.. best nye.. nk check nuffy gak la.=P

Pendamba Mawar said...

sila la..kot2 lagi byok..:))

Noorul Amera Adnan said...

wahh sokmo dapat BE nie congrate!! nnt dah beli kamera bleh la tgkp gmbar sy ^^, jemput singgah tgk entri terbaru sy : aku redha cinta ini kerana Allah

kotak bulat said...

tahniah~! hehhee

..cik gugu.. said...

wah untunglah~~

fierul said...

wahhh . nanak jugak :)

RinsyaRyc said...

hoo? Lee jun ki ^^

http://bulatmata.blogspot.com/

PUTERI NATASSIA said...

wahh , tahniah ye . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD