PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kenapa Er?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


hai pembaca blog pendambamawar, dalam keasyikkan blogwalking tiba tiba persoalan ini muncul dalam kotak pemikiran pendamba. pendamba akan sertakan soalan soalan tersebut. Dan pendamba berharap anda amik berat terhadap apa yang pendamba persoalkan.


Kenapa er pakai welcome image?
Kenapa er guna pop up welcome alert?
Kenapa er ada lagu tak boleh pause?
Kenapa er tak pakai pop up komen?
kenapa er nak komen kena isi 'verification'?
Kenapa er dekat cursor ada huruf yang ikut pusing pusing cursor tu?
Kenapa er ada burung twitter terbang sana sini?
kenapa er guna font yang susa orang lain nak baca?
Kenapa er ada goodbye alert?


Ini merupakan persoalan yang akan bermain difikiran pendamba. ada lagi ker yang pendamba tertinggal? meh kongsi pandangan anda. Kenapa persoalan ni muncul? sebab semua benda ni atas ni mengganggu tumpuan pungunjung untuk masuk ke blog anda. terutamanya 'LAGU' pendamba tak kisah la jika nak letak lagu, tapi letak la lagu best best sikit,instrumental je ker. Jangan la lagu yang mempunya muzik kuat sangat kadang kadang pendamba sampai tersentak bila masuk blog anda. ye la Headset Sonic Gear HS 555 kualiti bunyi dia agak gempak, pastu masuk blog yang pasang lagu tak leh pause plak. memang jarang la kali kedua.


Yang lain tu pendamba harap anda amik berat sikit.iya itu blog anda. tapi utamakan la keselesaan pengunjung juga. segala kekurangan dari diri pendamba.sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

20 bicara cinta:

fierul said...

dulu ada sekarang tidak lagi . hehe :)

RinsyaRyc said...

blog aku memenuhi syarat2 yang ditetapkan..

>>cume hitam aje.. ekekeke


bulatmata.blogspot.com

kim heeruul said...

gua rasa wiget2 itu sume tak perlu..dan betulkan setting komen tu..ye dak..gua sokong enrty lu ..^^

Kathy Tuah said...

dulu penah gak letak lagu tapi bila sy sendiri terkejut dgn lagu kat blog sy terus sy delete..huhu..

Lydia Amira said...

pendamba sy xguna lagu leh pause ...sy guna radio online..hahaha...sakit ati x? rasa bosan je asyik dengar 1 lagu kan..sy bg byk2..hahaha..jgn marah tau2..

bLUr jEn said...

yeah ! betol2x ! sokong sangat . dulu blog saye pun ade lagu . but saye dh buang . sbb buat semak blog je kan . nak bace entry pun org taknak nanty .

farah said...

mcm mne nk buang burung twitter yg terbang merata2 tu ye?? dh try cari tapi x jumpe2..blh tolong x??

nuruhuda_329 said...

betol2...kenapa er? hahaha tertanya lak..dulu masa zaman belog muda2 dulu pakai la...skrg dah masin basau n makin matang...we must to change hehehehe =) belog ku bebeas dr persoalan d atas miahahahaha errr??? huhuhu

ereena said...

tauu x pe..blog mcm tuu menyusahkan j..HAHA..budak2 bru j sllo pkao bnda alah mcm tuu..tp da lame2 bosan semua buang

cik Beskod said...

dulu time bulan pertama kedua ketiga keempat memang giler nak pasang lgu kat blog tapi bila dah lama2 tgok blog kebanyakkan tanpa lagu rasa tenang je x de terkena sakit jantung time bukak statr dari tu la nak try stop pasang lagu kat blog hehehe

normala_ali said...

heheeheh sama la mcm saya giler gadjet... suka letak gadjet bukan2.. naseb skang nie dh taw ape yg ptot ade and patot xde dalam blog.. hehehe
p/s: smoke art tu pakai brush dalam photoshop..(^_^)

PinKy MoMMa said...

dulu pasang lagu raya sebab nak amik mood raya hehe..tapi still leh pause :)

sekarang dah buang sebab dah abis mood raya wahahaha

EzrlG said...

Kenapa er kat cursor ada gambar orang..hehehehehe

cik tenggiling said...

no answer for that quetion..hehe.. sori..

nurul diana said...

hahaha it's normal , bese lettew ,kdng2 trtnya juga , nape ltak sume tuu

Nyamuk Terbang said...

knpa er owner blog mcm tue x alert lngsung

Idzanfashila said...

betul tu.
mereka mgkin memikirkan keselesaan mereka tanpa memikirkan keselesaan blogger lain.

er, anything in my blog dat need to be improve?? (wondering)

ieyza afieyna said...

dorang sje je nk bgi blog cntik konon.. hias la mcm2 tapi effectnyr kat pengblogwalking.. ieyza pun xsuke if bnde2 tu ade.. tpi terima ja la..blog dorg..hak dorg...

follow cni..:)

reenapple said...

assume je la... tue hak masing3... kadang3 widget yg tak sepatutnya cam over lak..

p/s- dulu pom macam tue jugak.. ahaha

..cik gugu.. said...

setuju~~~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD