PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Blog Lucah Boleh Beli Kereta

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Selamat pagi, akibat penyekatan web yang pernah dilakukan SKMM, kini pencarian web lucah semakin berleluasa. Bagaimana kita nak menghalang? blog pendamba sendiri sering kali muncul carian carian lucah. pendamba sendiri tidak mengerti. perlukan bukti?
ni merupakan carian untuk hari ini.

dan ini pencarian semalam

jika diaamati, pencarian dilakukan dalam bahasa melayu, Jadi pandangan anda? siapa yang melakukan pencarian ni?anak bangsa kita sendiri kan?jika bangsa asing mereka tentu saja menggunakan keyword porn, sex, hardcore,anal. pasti mereka tidak menggunakan keyword seperti diatas.Jadi apa kaitan ngan pembelian kereta? ok sini tengok gambar ni.

perlumbaan?bukan pembelian.ahaks.meh pendamba lampirkan satu kenyataan.
The 2011 Volkswagen Scirocco R-Cup season is the second Volkswagen Scirocco R-Cup season, the replacement for the ADAC Volkswagen Polo Cup. It began on 30 April at the Hockenheimring and will end at the same venue on 22 October, after eight race weekends and a total of ten races.
Kenapa promote perlumbaan ni? nak tahu? 



Buffered earning keempat telah singgah bertandang di blog pendamba. Terima kasih pihak Volkswagen dan nuffnang atas kesudian beriklan di blog pendamba. sekian untuk entri ini.


http://pendambamawar.blogspot.com/2011/09/gambar-awek-terlekat-gula-getah.html

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

9 bicara cinta:

Noorul Amera Adnan said...

wahh seronoknya ari2 dapat BE nie jeles nie. tahniah ^^,

Pendamba Mawar said...

hehe.. mekasih2

Capital A said...

amboi. blehla belanje dinde makan KE EP SI nanti. haha :P

Atika Aula said...

maybe tajuk post awak ada yang terkena dengan carian diorang tu ~
:)

Saddila said...

err berkaitan intro kat atas tu .
budak2 zaman sekarang memang tak senonononoh .
:)

~ch@wi~ said...

biasa la bro..bdk2 baru nk up...ni la org melayu kita...


New entry: Cara Meletakkan FB Comment Box Pada Blog

Review Perodua Myvi Extreme 1.5 2011

Rozuan Ismail said...

haha.fikiran org melayu,biaselah

kim heeruul said...

memanjang dpt BE..rezeki..tahniah..=)

Nisa Greennnpanda said...

haha.. truknye sape yg type words tue kat search...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD