PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Asal Cam pelik?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Hai pembaca blog pendamba mawar, petang ni pendamba nak bicara ringkas jer. Taknak la cakap banyak nanti orang bosan plak.ahaks. soalan pendamba ,


Apa perfume pilihan anda?


Jom kongsikan dengan pendamba,tapi terlebih dahulu biar pendamba bicara apa perfume pilihan pendamba. Pendamba bukan la dilahirkan dalam golongan yang berada, tapi sederhana la. bab perfume ni pendamba tak pakai pun yang beratus ratus tu. mana mampu der.


Sekrang perfume yang menjadi teman pendamba adalah perfume RM 15 je,hikhik ala yang botol kecik tu. untuk pengetahuan bukan one drop yang dalam kotak tu taw. tapi perfume jenis Carolina Harrera dan Dunhill Red dua jenis perfume ni yang selalu pendamba gunakan. 


Tapi tadi ma pendamba masuk bilik pendamba dan dia tegur, wah wangi bilik pakai sembur apa kat bilik. pendamba pun tunjuk la botol Adidas Spirit kat mama pendamba. dia kata ni bukan perfume ke? aku jawab la ye. pastu dia tanya lagi kenapa buat sembur dalam bilik? aku jawab ringkas je. 'wangi'. Korang tahu tak perfume adidas yang mana?
Pendamba da lupa harga dia berapa tapi murah je la, tapi bau dia fuh wangi der. sebab tu pendamba buat sembur dalam bilik.haha.. em tapi ma pendamba pelik?tak leh erk guna perfume untuk sembur dalam bilik. Ha apa pula perfume pilihan anda?kot best ke ley beli. selalu girl memang minat perfume kan?jom kongsi.mana la tahu pendamba nak hadiahkan unutk wife pendamba ker.ahaks
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

17 bicara cinta:

nurul diana said...

x suke pkai perfume , don't know wyh

TrigYy said...

minyak atar perisa strawberi.. hehe

ieyza afieyna said...

suke perfume jenama safi je..
tak la mhal sgt.. then yang penting xda alcohol ;)

shiema sufian said...

same brand ngan bf sya :D

Noraien said...

skrg pkai perfume enchanteur,wangi tp xleh pkai selalu laa coz bau dia agak kuat laa..hhee

takot trik perhatian lelaki ! haha :D

Idzanfashila said...

perfume boleh jdkan seseorg tu lebih bersemangat, bagi sy lah.
perfume pilihan : guess! :D

Cik Kasih said...

sy suke cuba mcm2 prfume..kalo blh stiap kali ade prfume baru,msti beli..sy ni kan budak2 lg..so yg plg sy suke prfume follow me..tp dlu la..huhu skrg ayh bg pkai one drop,bau nya manis sngt..ahaha

Edy Fee said...

perfume ni janji sedap pada kita je..kalau mhal2 pon tak suke bau dia..tak beli jugak.hehe

fierul said...

suka perfume polo sport . hehe

reenapple said...

kita suka bau perfume lelaki...hehe

tpi kita pakai perfume silky girl.. yg COOL punya.. huhu

Ezad Skytech said...

aq pakai DASHING je..heee~

mia kaftiya said...

aku tak pakai perfumes pun, pakai bedak jer tabur kat badan bg wangi. huhuhuuuu..

echa takashimaya said...

body shop ok.Mary Kay pon ok.tapi beli time sale baru berbaloi.hehe

Saiazuan said...

hmm x pki perfume.. pki deodorant adidas je :D

kim heeruul said...

perfume tu mahal..dekat rm30 bai..
gua pakai dashing dgn gatsby je..save bajet.asl kan wangi.^^

..cik gugu.. said...

gugu kdg2 lupa nk pakai perfume.. adek gugu pon ske sembur perfume dlm blk.. so da x plik~

yayath said...

heeee...x mampu lagikk nak pakai perfume memahal nih:)hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD