PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Kelibat Kawan Lama

Hai pembaca blog pendamba mawar, sihat ke? Pendamba da macam nak demam ni. ala tak mao la demam kan? nanti ramai gadis gadis yang risau.ahaks. Perasan la plak pendamba ni kan. Kali ni izinkan diri pendamba untuk berbicara mengenai KAWAN? SAHABAT?




Korang pernah ada kawan masa kecik tak?pastu bila dewasa da tiba tiba kawan korang terpaksa berpindah ke tempat lain? izinkan pendamba berbicara sedikit mengenai kawan pendamba ni ea, dulu dari tadika sampai darjah 4 pendamba ada seorang teman yang rapat sangat ngan pendamba, oh ya PEREMPUAN. nama nya Diana. sekarang pendamba lost hanya berhubung melalui fon. tapi jarang maklumla masing masing ada komitmen.


Ok kita beralih kepada apa yang pendamba nak bicarakan, seperti yang anda tahu tadi pendamba keluar dengan seorang blogger perempuan Yunz Zatie aka PA pendamba .Ok Pendamba bawak mama dan abah pendamba sekali keluar ngan dia, apa yang buat pendamba terkejut. Rupanya seperti pendamba melihat kawan lama pendamba muncul kembali di hadapan pendamba. Ingatkan pendamba je yang berfikiran bergitu, sampai je rumah tadi abah dan mama mula memberitahu sesuatu pada pendamba. "muka kawan fyzal cam diana". ha jadi pendamba tak salah. memang sama.


Hari ni pendamba dan family bawak dia kenal Kuala Terengganu dan teman dia beli barang barang yang dia nak. Dan selesaikan masalah broadband dia. semua selesai. best kuar ngan dia walaupun first time. tapi ok la. Haih dia main peluk peluk ngan mama pendamba. nak jadi menantu la tu. haha.


oh pendamba baru pulang dari pesta Konvo UMT tengok street dance gila gempak, teringat plak kenangan lama. hahaa. Tapi pendamba rasa cam nak demam la. haih . ok perlu ke pendamba tulis ni. ahaks. 


Mengenai kawan lama, anda pernah tak mengalami apa yang pendamba alami sekarang?jom kongsikan


THANKS FOR READING ♥ COMMENT

10 bicara cinta:

yunZatie said...

ok. malu.haha

tieka said...

untungg laaaa..huhuhu..

RinsyaRyc said...

hahaha.. dah bleh sangatlah tu.. apa lagi.. peluang tak dtg berkali-kali ooo....

^^

http://bulatmata.blogspot.com/

Acik said...

heheeee ... :)

Saiazuan said...

bst giler dpt jmpa kwn lama2.. tp segan la awl2 tu.. huhu

ieyza afieyna said...

ada.. tapi dah terpisah la..
xdpt contact2.
kat fb pun xde..
sedih nye...


untunglah pendamba. dah ade calon..
hekhek

kim heeruul said...

jodoh lu semakin tibe.hihi..
gua pernah gak mengalaminya.

Cik Kasih said...

x prnh..hihi
eh upenyer encik kasih org ganu..bru tau

reenapple said...

ohohoho... kawan lama??? err... setakat nie tak pernah alami. sebba still keep in touch lagi even tak serapat macam dulu.. huhu

so takde pengalaman nak dshare..=)

Cik Asma BLuppy said...

ade je yg lost contact. smpai sekarang xjumpa...T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD