PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Rahsia dapatkan topup fon percuma

Hai pembaca blog pendamba mawar, kali ni PM nak kongsikan cara cara mendapatkan kredit percuma untuk pengguna kat prabayar celcom, maxis mahupun digi. Tak perlu beli kad gores tu. Sebab ini percuma. Harus diingatkan anda kena berani untuk melakukannya. Kerana orang yang malu untuk melakukan nya tidak pernah berjaya mendapatkan nya.
Langkah 1
Anda perlu pergi ke kedai menjual topup tapi anda jangan beli topup kad. anda cari yang topup melalui share,maksud PM yang tulis nombor dalam buku.
Langkah 2
Anda ambil buku dan pen, anda tundukkan sedikit kepala anda agar tuan kedai tak nampak apa yang anda bakal lakukan.
Langkah 3
Ambil fon anda dan tekan butang apa apa je la, sekadar lakonan dihadapan tuan kedai.
Langkah 4
ini merupakan langkah paling penting, kerana anda tidak akan mendapat topup percuma jika tidak melakukan nya. tulis nombor fon anda dalam buku itu dan jumlah topup yang anda ingini. Harus diingat yang paling penting..
.
.
.
.
Nombor fon jangan salah.
Langkah 5
Buka wallet atau purse anda, bayar jumlah topup yang anda ingini.
Langkah 6
Bla dari kedai, jangan pusing belakang balik, tunggu seketika sebelum fon anda mendapat mesej pengesahan bahawa topup telah dikreditkan dalam akaun anda
Langkah 7 
Senyum lah bahawa anda telah mendapat kredit percuma seperti yang anda impikan.


Terima kasih sudi baca entri merapu ni..haha. jangan lupa kritik.
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

16 bicara cinta:

Syazfida Afzan said...

macam mane tu? xpaham la...tetap kene bayar ek? kikiki

nurul ezzatie zulkarnain said...

hahaha..
dgan tekun nyer bacer..
x menahan tol..

shaye nuriz said...

hahaa.. uat eksaited je baca. :)

noraauliyya said...

hok alohh PM niw.. sabo aje le.

Hafzan Sarah said...

har3..berbayar jugak

Rosalia said...

ingt free btl td.hahah tipah tertipu btl.

fierul said...

nampak mcm free tapi sbnarnye tak .. huhu

ascil.punye.lah said...

gua baca dengan semngat nak dapat topup free.last2...ciss.haha

aimie amalina said...

hhhahahaha
ohhhh

larikkkk senyap2 ye
x yah bayar yeee


share kan?
hehehee

Fara E's said...

buat neves jep tgok tajok entry , haha

cik ika said...

ceh..kena tipu lagi..

Ana Farhana said...

haha apa ni ?? ni bkn free

..cik gugu.. said...

tang mana yg free tuh??

Soda & Ice Tea said...

haha, kalau gini PM je la byarkan ~ :D

adam fiq said...

Sial

edy iceland said...

Cara Dapat Top up Free ! Semua Telco (Sim Kad) Boleh !!!CARA DAFTAR DI MCENT
1) Buka link ini ☞( http://mcent.com/r/DHF04E untuk register akaun mcent ) INSTALL MCENT
2) Kemudian, masukkan nombor telefon kamu
3) Code pengesahan akan dihantar melalui sms
4) Masukkan code pengesahan di ruangan yang telah disediakan (biasanya 4 angka)
5) Isi semua ruangan yang disediakan sepertinama, tempat tinggal dan lain²
6) Tahniah, akaun Mcent anda berjaya dihasilkan
7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT★ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi kredit★Menyertai peraduan yang disediakan oleh pihak Mcent★ Promote "unique link" kamu kepada kawan² kamu. Cara dapat link unik :
1) Pilih "Jemput rakan-rakan"
2) Disitu, kamu akan perolehi link unik kamu
CARA DAPAT KREDIT (TOP UP)
1) Login akaun mcent kamu
2) Pilih"Temu Bual"
3) Kamu boleh pilih nilai kredit yang kamu mahu
4) Tunggu sms pengesahan kredit telah masuk
NOTE : KAMU HARUS MENGGUNAKAN LINK YANG SUDAH SAYA BERI (DI ATAS) UNTUK REGISTER DI MCENT. KALAU TIDAK, KAMU SUSAH UNTUK MEMPEROLEHI LINK UNIK !!! ☞http://mcent.com/r/DHF04E

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD