PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Makhluk asing mula ceroboh bumi

Hai pembaca blog PM, PM ingin berkongsi sesuatu yang menggemparkan  ,Makhluk asing telah mula ceroboh  alam maya kita. Sedar tak sedar kita kini telah diancam bahaya.
Adakah kita sudah berada di tahap yang tidak selamat?tidakkkkkkkk. Gambaran makhluk asing. Berikut adalah data data yang diperolehi dari sumber yang disahihkan kebenarannnya.


Jika anda perasaan pada tangga ketiga "unknown" . sebanyak 1.05% besar tu, telah mengunjungi blog PM ni, alien kah?makhluk asing kah? seram.... hati hati lah dari alam mana IP adress tu diperolehi PM sendiri pun tak tahu.

hehe entri yang hampir sama dengan miss Nadya.

miss Nadya : sini

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

15 bicara cinta:

Miss Nadya said...

ai yak...ada alien baca blog PM..aiyok...tak tahu..:)

izamin said...

ayoik PM.. t dia serang blog PM. tatayut.. heheheh

Noraien said...

ayokk .

berjaga2 lah anda yea !hehe ;p

Miss Purple Ungu said...

wah..alien dari planet zargus ke tu PM hahaha :P

fiQ'Ra said...

hehe, kalau mcm tu sape eh? maybe negara yg jauh sgt2 kottt..

nurul diana said...

erkk menakuktn laa gmbr tuu

Pondok Usang said...

bahaya nii.. perlu disiasat kebenarannya... hehe..

cik ika said...

ayookk..alien pun minat gn PM..

RinsyaRyc said...

comel je muka elien tu. ngeh3

^^eKaTiKaH^^ said...

habislah alien dah masuk sini...berjage-jage..hehe :P

smilenajah93 said...

hehe ~ baru je nak ckp sama , dh bgtau bawah tu . heee ~ mcm ner buat nie ek ?

smilenajah93 said...

hehe ~ baru je nak ckp sama , dh bgtau bawah tu . heee ~ mcm ner buat nie ek ?

Original CikTeddy said...

x heran sbb PM ngn artis..hik3

ieyza afieyna said...

untung lar PM.. alien pun baca blog ni.. hekhek.. :P

msredcheesecake said...

Bunian kot.. Heee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD