PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Rantai rahsia perhubungan

Hai pembaca blog PM kali ni PM tak nak berbicara panjang. PM hanya ingin berbicara mengenai rantai. ye rantai yang dipakai kat keher tu. Yang perempuan memang tak pelik la yang lelaki ni nampak cam pelik betul tak. Ok jadi sempena tahun baru ni PM nekad nak berhenti pakai rantai. da lama sebenarnya PM tinggalkan tapi kadang kadang gatal jugak pakai. tapi untuk kali ni nekad walaupun rantai tu.....


Apa apa pun terima kasih pada saudara ni yang mengajukan soalan ni kepada ustaz. jom baca penjelasan ustaz
nampak tak jawapan ustaz, HARAM. Jadi dengan ini PM nekad berhenti dari memakainya.  Memang PM gilerkan rantai sebab PM dulu cita cita masa kecik nak jadi askar sebab rantai tu je. banyak sebenarnya bukti PM pakai rantai.. tak percaya?jom layan gambar dibawah
nampak?dalam bulatan tu?
nampak?
tu ada.nampak?
tu ha nampak?
tu terang lagi bersuluh

sebenarnya banyak lagi tapi ini je yang PM nak kongsikan. hurm jadi dengan ini say no to necklace. Betul sebenarnya tak elok lelaki ngan rantai ni, tapi ye la darah muda semua nak berstyle, sekarang ni da terang terang jawapan dan hukum depan mata. PM nekad berhenti pakai.Terima kasih baca entri merapu ni. Mungkin ini la penghijrahan pertama yang PM lakukan.sekian



THANKS FOR READING ♥ COMMENT

33 bicara cinta:

azie Cheesy said...

sorry td terkomen gne akaun lain..
erm memang x elok lelaki pakai rantai sebenarnya...PM ade pakai eh? x perasan lak mse jmpe PM dulu...

k.h.a.l.i.l.a said...

saya percaya ramai prempuan x brape gemar lelaki pakai rantai. lagi pun mmg x boleh kan kalau saje2. bagus la PM dh nak tinggalkan rantai u :)

RinsyaRyc said...

brng kemas x dbnarkan untuk lelaki #dulu ade org ckp camni tpi x taula hehe.. x arif hukum2 ni.. takut slh..

IkhAnif said...

ramai gile awek ko snap..pergghh tang rantai tu aku memang tak pakai..

reenapple said...

ohooo.. saya tak suka pakai rantai di leher.. hehe.

baguslah daa sedar..=)

sha my heart said...

rantai, gelang dan subang lelaki tak boleh pakai. haram. gelang kalau gelang hospital tu tak pe la.

Bagus la dah bertaubat. hehe~

.ain. said...

syukur alhamdulillah :P

abah khalisha said...

Macam tu elok tak payah pakai lah PM

cik ika said...

ta bpe inat tgk lelaki kai rantai ni..

#baguslah PM la nk berubah..shuke2

fierul said...

dlu mnat tgk laki pkai rantai skrg dh kurang . :)

Azzah said...

tak suka tengokm llaki pakai rantai.kadang2 suami nak pakai gak,saya terus majok..:)

Ana Farhana said...

sy tak suka lelaki pakai rantai..

Norlida Ramli said...

bgs2..pasni dh x yah pkai lg..
sy pun x suka laki pkai sbb nmpk x sopan..plus nmpk x elok la sbg laki melayu pkai rntai..huhu

Maya Lisa said...

mayaaaaaaaaaaaaaaaa pon,,,, kurang suka lihat lelaki pakai rantaiii.....


macam ganas... maya suka yang somel somel, macam inner PM ~

L said...

tahniah,.. anda dah berubah.. berhijrah... bagos3...kekalkan..=)

jom tgk kejap aja.=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

Lea Isnawi said...

x macho ah lelaki pakai rantai

SyedGraphiX said...

Alhamdulillah. bguslah PM.
kalau tengok lelaki pakai rantai nampk sangat TAK KENA. hihi

Maya Lisa said...

pm comel tak pakai..

monster comel said...

lelaki pakai rantai mmg haram sbb menyerupai wanita. so, takpayah pki rantai ok. bg pompuan2 je melaram dgn rantai. hehe

LyNn LyNdA said...

xsuke jgk llki pkai rntai...
mmg la nmpk smart tp dsebalik 2 ada bruknya...
bgus la PM da sedar...hepy 4 u..
lynn plak dlm proses nk sedar kn bf buang rantai y dia pkai skrg...
adoiii...xsuke3!!!

Selendang Merah said...

bagus lah macam tu PM jgn pakai dh taw...benda tu leh jd haram.

faridah nazurah said...

bhahaha lepas ni PM jgn la pkai rantai lg.. kang jd auwww auwww laks

merahitujambu said...

bagus la cmtu kan..alhamdulilah..perubahan ke arah kebaikan yg kita nk

cik wanie Lovela (CWL) said...

hoho elakkan pakan rantai.banyak perhiasan lain kan kan

http://cikwanielovela.blogspot.com/

Miss Nadya said...

betul tu PM..but,my uncle askar..

dia pakai rantai tu letak dalam baju..bila di minta tunjuk pengenalan diri sbg askar..bru dia tunjuk..

p/s :: mmg lah hero puss in boot tu kucing..nme pon cita dia..ngee...

..cik gugu.. said...

hadoi lama x un9 ni... lawa header~

Saiazuan said...

hmm haram la ye? aku pkai rantai waktu baru mengenali dunia..skrng, no more la.. :D

Rtp Farra Arisha said...

so, no more wearing rantai! :)

Nyamuk Terbang said...

nsb baik encik boypren bkk dh
sbb aku kata kt dia mcm ank hndu
haha

kim heeruul said...

gua ingt td lu kena hack.
sekali bace baru lah paham. =)
btw,dulu masa zaman Universiti gua, gua pernah gak pakai.
tapi now rantai tu beradap dlm locker je.

ieyza afieyna said...

apsal suka pkai rntai ???
xsuka laki yg pkai rantai ni.. siyez.. hee...

p/s: pm asyik typo je.. hee.. leher la.. bukan keher.. hekhek

songoku7919 said...

Yup, x sesuailah laki pakai rantai....



Nice Site. Share your favorite link with other Funny Video | Exchange Link | Weird Stuff | Advertise Product(Free) go to http://surfeeds.com/youtube/

Miss Honeys Hasdi said...

memg xelok pon laki pakai rantai sebab tu perhiasan kaum wanita.. hehehe... tp comey je awk pakai..

#perasan dah dia. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD