PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Spontaneous Thursday #22



Kenapa ea bila seorang lelaki atau perempuan yang hencem serta cantik post dekat FB atau Blog , mesti komen dia banyak gila gila walaupun sekadar tulis "makan maggi je malam ni", "hai" dekat blog plak tulis pasal apa apa je,Tapi kalau lelaki yang tak hencem dan perempuan yang tak cantik post mesti takde orang layan pun. wlaupun kata kata mereka sebenarnya memberikan manfaat dan membantu orang lain. Disebabkan kecantikkan ker? kita sebenarnya tertipu oleh pancaindera, kecantikkan sebenar adalah kecantikkan hati dan peribadi, bukan fizikal.
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

32 bicara cinta:

Nyamuk Terbang said...

nsb aku xcntik

widiea azira said...

hahaha xde la sgt kot..sy x cantik pon ok je org brkawan,komen elok je kt fb,blog..

dont negetif okeyh..

aydah ahmad said...

nobody perfect !
hmm . sume orang skg nih pandang luaran jee kan .

ascil.punye.lah said...

oh yeke?patutlah status aku takde org komen.cisss.

kim heeruul said...

bergantung pada minat readers..
it's up to readers...tak boleh nak paksa.
tp gua tak mcm tu..peace v(^.^)

cik ika said...

betul kot PM ckp uh..tamaw komen lebih2 sal ni.sbb tkut ad yg terasa hati...:)

myr amyra said...

sokong dengan PM...
no wonder xde sapa nak comment kt fb n blog myra..
hahahha.. :))

reenapple said...

yah.. setuju dengan kata-kata tue...
tertipu oleh pancaindera..=)

Diyana Ali said...

hmm . ikut masing2 . tp memang btul kdg2 tp not 100% hehe :)

Eyda Syahida said...

naseb baek aku tak cantik. HAHA tapi aku redha jep. aku berkawan ikhlas. hiks! ;)

smilenajah93 said...

manusia~ biasalah , memilih ~

RinsyaRyc said...

kecantikan tu Allah dah beri kat dorang, InsyaAllah dorang bertambah bersyukur lepastu~

.ain. said...

kalau ikot logik, mmg betul pon pe kate PM. tapi, byk sbb org leh komen kat fb/blog die.contohnye, ade je org yg berbadan besar, ramai je komen kat status fb/blog die. sbb muke cantik. upsss.. yg nie kurus tapi huduh. ramai jugak komen. sbb gedik. takpon peramah. manusia~~~

Ahmad Haziq Azlan said...

anda di tag sini. Harap sudi
http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2011/11/game-gossip-retis.html

AnMB said...

Blogwalking

Aesya Zealous said...

manusia..suka tgk benda cantik tp xreti menilai

Miss Eiza said...

manusia mmg suka yang cantik,tapi manusia lagi suka yang tak sombong rasanya ;)

hehe...kite tak cantik pun ok je...jnji jgn sombong

msredcheesecake said...

msred tatau kenapa tapi dah lama accept the fact... memang gitu...

Ahmad Syarif said...

Nice "tertipu ngn pancaindera".

orang x cantik @ hensem,
tapi kalo pandai bergaul, still senang mendapat perhatian orang..

:)

fierul said...

ada juga tpkir .. tapi last2 tanak pkir dah .. biar la kt dorg .. hehe

Ana Farhana said...

mmg mcm tuu.. fitrah manusia. yg cantekk sllu jdk phatiann kan..

Rosalia said...

btl jgk tu pm.ish2. sy mmg tak cntik la tp sy tak kisah.hahaha

Ku Azhar said...

2 namanye rezeki Allah :)

..cik gugu.. said...

betol.. stuju sgt~

Fara E's said...

setujuuu !

ieyza afieyna said...

tau xpe.. mungkin sebb bila cntik, hensem ramai yg nk kwn dgn org tu, dpt perhatian.. mcm ieyza xsntik sebb tu kt fb xda bnyak komen n like pun.. haha..

Selendang Merah said...

Sm pon kadang2 terfikir macam tu juga..tapi kalau sm nak komen sesuatu entri sm tengok cara penulisan dia kalau baik dan bermafaat bawu sm komen...

Norlida Ramli said...

ada betulnya gak sbb mula2 kan tgk dr mata..pas 2 turun ke hati.haha..

tp bila dia post/wat entry yg elok2 sure ada punya yg akan dpt perhatian..x semestinya yg cntik/hensem je..

nurul diana said...

tau x pe , cantekk hensemm je dipndangg --'

Cik Kasih said...

eh? x penah kesah pon org like ke x..org amek peduli ke x..hik3

Saddila said...

terasa dila tak cantik -___-

echa takashimaya said...

kalau kt fb echa tak pndg cantik @ handsome sebab echa frend dgn kawan2 rapat je.haha.

tp kalau kt blog echa akan komen blog yg selalu ziarah menziarahi sesame insan.hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD