PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Hanya Kamu


Lirik lagu dan PM memang tak dapat dipisahkan, PM minat lagu tu kerana liriknya bukan kerana penyanyinya. KAdang kadang liriknya sama seperti yang terbuku di hati ini. Jadi kenapa PM berkongsi lirik ini dengan anda kali ini.

Lagu yang berentak slow cam ni memang mempunyai lirik lirik yang mendalam, lagu apa? PM biarkan anda sendiri mencari lagu dan penyanyinya.

Shining right before our eyes,
The glittering sunset
Inside my chest, a profound love
Like nothing I have ever felt before

If I say to myself that I'm fine on my own,
I'm telling a lie

I've been passing time like this, but from now on,
You're the only one I'll never part from

Time and time again
I'll send it to you, what you're looking for
All your hesitation will melt away,
Let's live and FOREVER LOVE

With shadows inching closer on a steep path,
The feel of your clasped hand

It seemed like that gently, tenderly
Erased the pain

What kind of a future are you painting?
The image of your young self

Finding the first star of the evening
Now, I'll give it to you

Time and time again I'll sing for you,
My precious one
The single most undeniable
Treasure in this world, BELIEVE IN LOVE
You're the only love forever

No matter when
I'm confident that I'll protect you forever
The thorns stuck deep within your heart
If they're pulled out, I'll hold you close
An endless dream

Time and time again I'll grant it for you,
Everything that you wish for
The single most undeniable brilliance in this world,
BELIEVE IN LOVE

Time and time again I'll give it to you,
What you're looking for
All your hesitation will melt away
And let's live, together

You're the only love forever


FOREVER LOVE mudah ke untuk mendapatkan nya? tapi sesukar mana itu bukan penghalang untuk kita bukan? 

Mendambakan seseorang tidak salah, tapi kita harus persiapkan hati kita untuk menerima sebarang kemungkinan jika perasaan kita tidak dapat diterima oleh nya. Percintaan sangat indah bila dua hati bertemu dan berkembang membina impian. Jika hati itu dilukai seseorang usahlah berharap dia juga yang akan merawat luka itu, tapi cari lah seseorang yang menggembirakan hati anda. Insyallah hati dan perasaan itu akan kembali mekar. sekian.


What do you think about my new header?

THANKS FOR READING ♥ COMMENT

19 bicara cinta:

widiea azira said...

erkkkkkk lagu ape ni

Diyana Ali said...

betul, jgn mngharapkan seseorang yang sudah melukai kita.

dan harus terima kalau orang lain tak boleh terima kita. kalau jodoh ada, pasti ada . huhu :P

.ain. said...

lagu apetah >.<"

nice blog. not bad header baru dia

Miss Eiza said...

eh lawa header..wuhuuu

Nizam Ijam said...

ske entry nie... :D

sha my heart said...

Nice entry.

Lirik lagu pun nice.

Kathy Tuah said...

lagu apa ni??

fierul said...

lagu apa nie ?

wahhhh tkr header lagi .. hehehe
lawa header tuh :)

RinsyaRyc said...

<---tak tau lagi ni gak...

ascil.punye.lah said...

header baru cantikkkk! ada pelangi,tu yg best tuh.

kim heeruul said...

lagu westlife yerk?

btw header br cool..=)

EyqaLuvender said...

forever love?Cinta dr Allah cinta sejati.
Cinta mnsia slalunye ta kekal lama.
bTw,header comel...hehe

cik ika said...

jiwang sokmo je PM nie~~

nurul diana said...

jiwangg benauu , hehehe

aydah ahmad said...

<-- forever alone

ieyza afieyna said...

best lirik nie..


lawa header.. asyik2 tukar header je.. hee


#buat suspen je pm ni :P

Miss Purple Ungu said...

cantiknya header baru pm
nti leh la tlg watkan utk miss purple plak hehehe :p

saya cello191 said...

forever love..
true love...

moga dpt yg terbaik...^^

Norlida Ramli said...

suka ayat ni "Jika hati itu dilukai seseorang usahlah berharap dia juga yang akan merawat luka itu, tapi cari lah seseorang yang menggembirakan hati anda" huhu..mcm btl kn..

btw..header br ni sgt comelll ohhh.....(jeles)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD