PENJENAMAAN SEMULA BLOG PENDAMBA MAWAR

PRINCESS WIDIEA AZIRA

Ini Yang Terakhir

Hai pembaca blog PM kali ni PM akan menjawab 33 soalan lagi.. Harap ini yang terakhir selepas beratus ratus soalan PM jawab di sini.
http://pendambamawar.blogspot.com/2011/11/kau-datang-dengan-rela.html
Daripada Along Usop 
berapakah tanda soal dalam entry ni??
15
namekan artis yg mirip wajah korang
Doraemon 
lagu ape yg korang nk dengar skarang?
Ku Cari Cinta 
macammana korang kenal blog along?
Jawab soalan pantun 
entry along yg mane korg paling suke?
Jujur tak masuk 
along sombong ke?garang ke? atau cumillll je???
kiut2 jer.haha 
negeri ape yg mnang Piala Malaysia baru-baru ni?
tak tahu..terengganu 
dah berape soalan yg along tanye?

cukup tak soalan tu untuk korang jawab?
cukup2 
sudi tak korang jawab soalan n tag ni??
sudilah 
cadangkan satu topik untuk entry pantun along akan datang.
permasalahan sosial remaja
Adik Sheila 
korang rase aku cute x? HAHAHA
cute la 
kalo korang dibagi 1 ag peluang..pe korg nk ubah ngan idup korang?
Keputusan PTS 
dalam ramai-ramai orang..sape paling korng sayang? SORANG JE! 
 Parent
sape blogger yg paling korang suka?
Farra Yana
benda pe yg korang nak sgt & sangat nak?
Cinta Sejati 
rasa-rasa cikgu/pensyarah sesuai kawen ngan sape? ngahahah
sama sama cikgu 
nombor pebret korang & kenapa?
5, midle 
negeri yg korang nak sgt g kat MALAYSIA ne?
Semua da sampai..tapi nak g Langkawi tu bukan negeri 
kalo korang sedey, pe korang wat?
diam sambil petik gitar 
restoran/kedai makan pebret ape?
makanan best 
blog aku lawa or tak lawa? jujur~ 
 Lawa
Tieka

nama samaran awak apa??
PM 
paling suka makan apa?
Ayam 
lebih suka kan hp apa???
Ntah, law orang bagi suka je 
blogger pertama awak kenal sapa??
Mawarku Wada 
sejak bila awak aktif berblog?? kenapa??
13 April 2011, sebab nak kongsikan apa sahaja ngan orang 
dalam banyak-banyak blog,blog sapa yang paling awak suka??
Owner mesra pengunjung
sapa admire awak ek??hehehe...
FY 
barang apa yang awak paling teringin nak beli??
DSLR 
colour apa yang awak paling suka??
Pink eh silap, biru 
cita-cita awak nak jadi apa?? heee..
Penganalisis pemasaran 
suka tak blog saya?? kenapa???
suka sebab comel 



sekian
THANKS FOR READING ♥ COMMENT

6 bicara cinta:

Nyamuk Terbang said...

jgn nk terakhir sgt la
aku dh berangan nak tag kau pulak esk

reenapple said...

haa... kesiannya... biasala bila famous..=)

Norlida Ramli said...

haha..mirip doremon ke?bukan panda??hahahahaah! :D

..cik gugu.. said...

retis~~~

aimie amalina said...

PM!
nanti dh ade dslr
jgn lupe
tgkap gambo den
hahhahahaha =p

myr amyra said...

alamakk..
abg femes jwb soalan2 yg ditag la....
hehhee.. :)

nak jadi penganalisa pemasaran yer??
stdy marketing kew??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
PRIVACY POLICY ©2011PENDAMBA MAWAR ALL RIGHT RESERVED -- COPYRIGHT NOTICE BY PENDAMBAMAWAR | YOUR DASHBOARD